Prostituáltként keresett első milliónak nagy súlya van, de megéri?

Az életben azt mondják ne kérdezzétek meg, hogy honnan van az első millióm, én szexmunkával kerestem meg, nem bánom... sőt lehet azt mondom az első millió megszerzésére mindig emlékezni fogok.

Egy millió nagy összegnek tűnik, főleg ha ezt pár nap alatt sikerült megkeresni erotikus munkával

Erotikus munkával foglalkozók számára a magas napi, és heti bevétel szinte alapkövetelmény, főleg ha az átlagnál jobban néznek ki. Prostituáltak osztottak meg velünk ezzel kapcsolatosan pár saját tapasztalatot, belső információt. A prostituáltak nem mindenki szemében keltenek kellemetlen érzetet, sőt egyre többen osztják meg azt a tényt, hogy szükség van rájuk, és ezt nem csak a hozzájuk járó férfiak, hanem egyre több feleség is elismeri.
Hozzám sokan járnak, hiszen Budapestnek elég nagy vonzáskörzete van, de meg kell mondanom, van egy visszatérő vendégem, aki tisztes családanya, és csak azért jár hozzám, hogy férjének megtudjon otthon adni mindent, mert a napi gondjai miatt kicsit messzire kerültek egymástól. Természetesen segítek neki.
Az empátia és a szexmunkások kapcsolatáról írtunk korábban amit el tudsz olvasni. Ettől függetlenül bátran kijelenthetjük, hogy a prostituáltaknak napjainkban kicsit nagyobb szerepe is van, mint a szexre éhes férfiak kielégítése. Sok esetben nem csak azért járnak a férfiak prostituálthoz mert számukra a szex elengedhetetlen, hanem azért, hogy kicsivel nagyobb figyelmet kapjanak. Az erotikus munkával foglalkozóknál a vendég az első, és ő kapja a legnagyobb figyelmet.
szexmunka ajánlatok lányoknak

Minden történet egyedi, és mindben van egy kis csavar is

Korábban egy élelmiszer boltban eladó, pénztáros az emberek rám sem néztek, csak napi rutinként tekintettek rám, és mindezért elenyésző fizetést kaptam, mondhatni aprópénzt... most kimerem mondani, és nem is tagadom le miből élek és miből tudok megvenni szinte mindent. Prostituáltként élek és sokkal de sokkal többet keresek mint előtte. Az első millióm 2 nap alatt volt meg, bár ez szerencse is lehet mert péntek és szombat volt az első két nap amit prostiként éltem meg.
Az erotikus munkával keresett pénz nagy része visszaforgatásra is kerül, mert mindennap gyönyörűnek és üdének kell lenni ahhoz, hogy a vendégek visszajárósak legyek. A prostituáltak nagy része igyekszik kialakítani egy úgynevezett törzsvendég kört, akik időről időre visszatérnek hozzá. Ehhez azonban tenni is kell, nem elég egy kis smink, sokkal több kell ahhoz, hogy a vendégek visszajárósak legyenek. A prostituáltak nagy része ezért napi rutinként kezeli és ápolja testét, mert tudják megéri, és az ebbe fektetett pénz hosszútávon megtérül.

Mennyi nap kell ahhoz, hogy egy millió meglegyen erotikus munkával?

Számomra 2 nap kellett, a véletlenek jó együttállása miatt...
Nekem 5 napra volt szükségem...
3 nap, és még nem is fáradtam el...
Számomra 1 hét kellett, de az adottságaim nincsenek a toppon...
Ahány prostituált annyi történet övezi ezt a kérdést, van aki jobb génekkel rendelkezik és van aki rosszabbakkal, de az első millió csak részben függvénye ennek. Számos esetben nem elég szépen kinézni, egy kicsivel több kell hozzá. Mi is a több?
3 nap, és még nem is fáradtam el... Szerencsés vagyok, mert korábban én emberekkel foglalkoztam, és tulajdonképpen az volt a dolgom, hogy a hozzám érkező panaszos embereket kellett kezelnem. Mint utólag kiderült, a cég úgy látta nem igazán vagyok alkalmas, így egy döntés után prostiként kezdtem el dolgozni, de nem csak úgy mint más, hanem megválogatom a vendégeket, akikkel előtte beszélgetek, van, hogy az ágy csak opció marad, de a legtöbb esetben a szex is úgy zajlik, ahogy azt én szeretném. A legjobb az egészben, hogy ezért még fizetnek is. Rájöttem, hogy a vendégeknek egy kis lélek is kell.
A szexmunkával foglalkozók egyfajta lelki társak, meghallgatnak, ha kell sírnak vagy nevetnek velünk, vagy éppen egy pohár bor mellett lelkizünk nekik, de végtére is megoldják, kitöltik azt az űrt amire vágyunk. Talán ez a legjobb a prostituáltban, hogy csak akkor van ott amikor mi szeretnénk és addig ameddig mi szeretnénk, persze ehhez pénztárcára is szükség van.
erotikus munka hirdetések lányoknak

A bűvös egy millió, de megéri?

Nekem megérte, a korábbi életem nem volt kiemelkedő, sőt... most sokkal jobban élek így megérte.
Sokkal jobb anyagi helyzetben vagyok a családommal, és ez örömmel tölt el, persze így megérte.
Eladtam a lelkemet a pénznek, megérte de mégsem, ez a kérdés így nem tökéletes.
Meg, meg ez nem is kérdés.
Az erotikus munkával foglalkozók szinte mindegyike egy bizonyos szemszögből úgy véli, hogy a pénz amit keresnek prostituáltként megéri, és talán ők fogják fel az életet jobban. Könnyebben tudnak akadályokat venni, és ez nem elhanyagolható.
Én webkamerás munkával kezdtem, akkor is nehéz volt de mégis egyszerűbb mint egy az egyben kettesben lenni élőben. Most már viszont nem tudnám elképzelni csak ezt, mert itt minden sokkal jobb.
A szexmunkások egyben terapeuták is? Igen azok, mind lelki mind pedig testi értelemben.

Te is jó terapeutás érzékkel rendelkezel?

Tapasztald meg erotikus munkában, hogy mennyire. Jelentkezz az ErotikusMunka.net oldalon és legyen neked minden nap meg az egymillió.