Magyarország legrégebbi erotikus munka hirdetőoldala 2004 óta

Üzemelteti: red-life.net

GYK

Gyakori kérdések és válaszok Magyarország legnépszerűbb hirdetőoldalán

Jelentkezés, kapcsolatfelvétel

Kapcsolatfelvételnek nevezzük a jelentkezési lap kitöltését + a hirdetésben szereplő elérhetőségek (Telefonszám, e-mail cím, web) megtekintését is 'mutasd' gomb segítségével.

Ingyenes apróhirdetésekben az elérhetőségek nem jelennek meg, de jelentkezési lapot biztosítunk az érdeklődőknek, amit kitöltve a hirdető megkapja a jelentkező képeit és üzenetét, majd az oldalra belépve 120 napig felfedheti a jelentkező elérhetőségeit 1 kattintással (fizetésköteles - 5 kredit) és felveheti a kapcsolatot vele azonnal, így lényegében egyesével is megvásárolhatók a jelentkezők elérhetőségei ingyenes apróhirdetés használatával, viszont így sokkal költségesebb és nem érhetőek el azok a jelentkezők, érdeklődők akik telefon, viber, whatsapp, sms használatával akarnak jelentkezni.  

A jelentkezés kitöltése után a hirdetőnek azonnal emailt küldünk a jelentkező által kitöltött adatokkal, másnap emlékeztetőül újra elküldjük a jelentkezőt a hirdetőnek, hogy biztosan felvegye a kapcsolatot vele, így kizárólag a hirdetőn múlik, hogy felveszi e a kapcsolatot az érdeklődővel. 

⚠️ Jelentkezéskor mindig légy óvatos és győzödj meg a hirdető minősítéséről (ellenőrzött / nem ellenőrzött / ellenőrzött és megbízható) és ez alapján döntsd el, milyen képeket csatolsz, illetve milyen adatokat adsz meg magadról. Meztelen és arcos képeket ne küldj ingyenes hirdetéseknek soha. Ha az első kapcsolatfelvétel után meggyőződtél róla, hogy a hirdetős valós és 'normálisan' kommunikál, megadja a kért információkat és teljesen életszerűen válaszol minden kérdésedre akkor természetesen a szükséges képeket és információkat magadról küldd el.  

Ellenőrzött és nem ellenőrzött hirdetések, hirdetők

Számtalan panaszt kaptunk az elérhetőségek nélküli, valótlan és kamu apróhirdetésekkel kapcsolatban. Minden egyes újonnan regisztrált hirdetőt és újonnan feladott apróhirdetést ellenőrzünk és lehetőségeinkhez mérten próbáljuk kiszűrni a problémás hirdetőket, akiket azonnal kitiltunk, törlünk! Tapasztalataink szerint kizárólag úgy tudjuk ellenőrizni és kiszűrni a valótlan hirdetéseket, ha a hirdetők befizetnek (feltöltenek kreditet) az oldalunkon, így kitöltik a számlázási adataikat, elérhetőségeiket és utalással vagy kártyás fizetéssel fizetnek.

Célunk, hogy a munkakeresőink számára ellenőrzött, biztonságos és valós erotikus munka ajánlatokat kínáljunk, így 3 féle jelvénnyel jelöljük az egyes hirdetések és hirdetők minősítését! A jelvények megjelennek minden egyes hirdetés kontakt dobozában, az összes hirdetés lista nézetében és a hirdető profilján is!

 Nem ellenőrzött hirdetők:

Még soha nem töltött fel kreditet, nem emelte ki hirdetését, nem tudunk róla semmit! Kizárólag ingyenes apróhirdetései vannak! Nem adta meg sem a számlázási adatait, sem az elérhetőségeit.

 Ellenőrzött hirdetők:

Töltött már fel kreditet és kiemelte a hirdetését is, így ellenőrizni tudtuk őt! Számlázási adatait és elérhetőségeit megadta!

 Ellenőrzött és ajánlott hirdetők:

Töltött már fel kreditet és többször kiemelte a hirdetését + rendelt már erotikus munka ajánló hirdetést is, így maximálisan ellenőrizni tudtuk őt! A munka ajánló hirdetés megrendelése során mindig részletesen beszélünk a hirdetővel, elkérjük vállalkozása adatait, címét. Számlázási adatait és elérhetőségeit is megadta!

Telefonszám lekérése az ingyenes apróhirdetésekben

Ingyenes apróhirdetések számára 1 ingyenes jelentkezőt biztosítunk jelentkezési lap formájában (a jelentkező elérhetőségeivel együtt), de a hirdetés elérhetőségeit nem jelenítjük meg a munkakeresők számára! A hirdetőnek így lehetősége van kipróbálni az oldalt (3 ingyenes hirdetést adhatnak fel) és hirdetéskiemelés után már megjelennek elérhetőségei és ingyenesen kapja a jelentkezőket is. 
Az erotikus munkát keresőknek is lehetőségük van LEKÉRNI az ingyenesen feladott apróhirdetésben szereplő elérhetőségeket is (telefonszám, viber, whatsapp, e-mail, web cím), aminek az ára 3 kredit. Regisztráció / belépés / Kreditfeltöltés szükséges a funkció eléréséhez. 
⚠️ Kizárólag azoknál a hirdetéseknél tudod lekérni az elérhetőségeket, ahol megadták azokat! Ahol nincs megadva elérhetőség, azt jelezzük számodra az adott hirdetésben! Minden telefonszámot ellenőrzünk lehetőségeinkhez képest, így szinte biztos, hogy valós, működő telefonszámot fogsz lekérni. Figyelem, az ingyenes apróhirdetések nem ellenőrzött hirdetők!

Elérhetőségek lekérése a felhasználók adatlapjáról

Minden hirdetés kontakt dobozában láthatod a hirdető (felhasználó) adatlapját is, amire kattintva lehetőséged van lekérni a hirdető (felhasználó) elérhetőségeit: e-mail cím, telefonszám, web cím (ha megadta elérhetőségeit, vagy engedélyezte azok megjelenését). Ezen kívül megtekintheted a felhasználó adatlapját a fórumban és a privát üzenetben is a nevére kattintva, illetve az összes felhasználó menüpontban! 

⚠️ Elérhetőségek lekérésének ára 3 kredit és csak a regisztrált felhasználóink kérhetik le más felhasználóink elérhetőségeit. A felhasználó adatlapján az elérhetőségei mellett lévő LEKÉREM gombra kattintva a profilodból levonunk 3 kreditet és azonnal megmutatjuk a felhasználó elérhetőségeit, amit később is megtekinthetsz majd. 

Belépés után a profilodban a szerkesztésre kattintva adhatod meg az elérhetőségeid és állíthatod be, hogy engedélyezed vagy nem a megjelenésüket az adatlapodon.  

Regisztráció, belépés, profil

- Az új regisztrációkat azonnal ellenőrizzük! Hibás / nem működő / kamu email címmel rendelkező felhasználókat azonnal töröljük a tartalmaival együtt!  Profilodat és a feltöltött kreditedet egyaránt használhatod az összes RED-LIFE hirdetőoldalon (HU, SK, CZ, PL, DE, ENG, RO, ES nyelveken) illetve az erotikusmunka.info és az erotikusmunka.net hirdetőoldalakon is! Jelszavadat belépés után tudod módosítani az adatlap szerkesztés résznél. Jelszó vagy belépési probléma esetén kattints az 'Elfelejtetted a jelszavad?' gombra!

- A legfontosabb és legtöbb funkció eléréshez mindig jelentkezz be: Hirdetés feladás, fórumhasználat, üzenetküldés, kedvencekhez adás, hirdetésfigyelő, automatikus jelentkezési lap kitöltés, titkos ajánlatok elérése, telefonszám lekérés, jelentkezők felfedése és számtalan újdonság.

- Hogyan törölhetem a profilomat? Küldj e-mailt a [email protected] címünkre a regisztrált email cimedről ez ügyben. Kérlek indokold meg, miért törlöd magad a közösségünkből, hogy javíttani tudjunk hirdetőoldalainkon!

- Miért törölték a fiókomat? Többszörös azaz duplikált fiókokat és az azokhoz tartozó hirdetéseket nem engedélyezünk! Ne regisztrálj és ne használj több felhasználói fiókot hirdetések feladására! Célunk, hogy mindenki valós 1 fiókkal rendelkezzen!

Üzenetküldés (elérhetőségeket automatikusan szűrjük)

⚠️ Minden felhasználó számára napi 5 üzenet küldését engedélyezzük és üzenetedről értesítést küldünk emailben a címzettnek!

TILOS az elérhetőségek küldése privát üzenetben (email, web, telefonszám, facebook név)! Érdeklődhetsz a munkaajánlatról, szabad helyekről, vagy bármilyen más kérdésed felteheted, de jelentkezni kizárólag a hirdetésben szereplő elérhetőségeken vagy jelentkezési lapon keresztül lehet! Az üzenetküldő nevére kattintva megtekintheted a hirdetéseit, ahol aztán jelentkezhetsz az általa kínált munkára. 

⚠️ Barátnőm keresem és/vagy más hasonló üzenetekben is tilos az elérhetőségek küldése (email, web, telefonszám, facebook név) küldése, mivel ez hirdetőoldalunk számára közvetítésnek, kerítésnek minősülne. Ezeket a korlátozásokat azért vezettük be a Ti érdeketekben, mivel szinte minden üzenet toborzásról, csalásról szólt és lehetetlen volt kiszűrni a valós 'csak barátnőm keresem' személyeket.

Email / SMS és egyéb értesítések

- A regisztrációval elfogadod a feltételeinket és engedélyezed a hírlevél és email értesítések fogadását. SOHA nem spamelünk és küldünk számodra értéktelen leveleket. Minden egyes email alján megtalálod a leiratkozáshoz szükséges információkat!

- Kizárólag a profiloddal / hirdetéseiddel kapcsolatos email értesítőket küldünk számodra, illetve munka kereső felhasználóknak egyéb hasznos és fontos emailokat küldünk érdekes munkaajánlatokról, vagy a hirdetésfigyelőre feliratkozóknak számukra fontos hirdetésekről. 

- Hirdetőink számára SMS értesítéseket küldhetünk hirdetésének lejáratáról vagy épp kiemeléséről, illetve a megrendelt kredited jóváírása után is azonnal sms-ben értesítünk! Munkakeresők számára nem küldünk sms értesítéseket!

Hirdetésfigyelő
- Az egyes hirdetések alján és a hirdetések listájában, illetve a fórum listában megadhatod az e-mail címed és beállíthatod, hogy milyen munka kategória és/vagy ország érdekel! Automatikusan 2 naponta elküldjük emailben a számodra fontos új erotikus munkákat (hirdetéseinket), amiről bármikor leiratkozhatsz az emailban lévő leiratkozás gombra kattintva, vagy belépés után a profil oldaladon a hirdetésfigyelők menüben törölheted a beállításokat és nem kapsz több ilyen jellegű emailt tőlünk!
- Több kategóriára és/vagy országra is feliratkozhatsz külön! Példa: Ha 'erotikus munka' érdekel csak 'Svájcban', akkor állítsd be az 'erotikus munka' kategóriát és 'Svájc' országot.
- Ne maradj le álmaid munkalehetőségéről és légy Te az első jelentkező! 49209 feliratkozónk van jelenleg!
GMAIL figyelmeztetés: Megtörténhet, hogy a fontos e-mail értesítéseinket nem kapod meg (jelentkezők, értesítések lejárt hirdetésről, kreditfeltöltésről, privát üzenetről), így ha [email protected] gmail .com email címed van akkor rendszeresen nézd meg a gmail webfelületén belépve a SPAM mappádat és ha ott találod az általunk küldött emailokat, megkérünk hogy kattints a 'EZ NEM SPAM' gombra az emailjeink tetején - ezután már meg fogod kapni az emailokat! 

Hirdetés feladás, szerkesztés, kiemelés, előre sorolás

Csak valós és működő e-mail címmel adj fel apróhirdetést. Ha elírod az e-mail cimedet, akkor nem kapod meg a jelentkezőidet, illetve hibás email cimmel rendelkező hirdetéseket töröljük!

Az újonnan feladott apróhirdetéseket ellenőrizzük! Valótlan / törvénybeütköző / kamu vagy bármilyen más probléma miatt a hirdetést azonnal törölhetjük!

Ingyenes apróhirdetésben nem jelennek meg elérhetőségeid és 1db kapcsolatfelvételt engedélyezünk jelentkezési lap formájában! Kiemelt hirdetésekben (Platina, Arany) megjelennek az elérhetőségeid és korlátlan kapcsolatfelvételt biztosítunk, amíg nem jár le a hirdetésed (2 hét vagy 1 hónap)! 

⚠️ Az ingyenes apróhirdetésekben szereplő elérhetőségeket (szövegben, címben, képeken, kontaktdobozban) automatikusan kitakarjuk és amíg nem emeled ki azt, addig nem látható az érdeklődők számára! Korlátlan számú kiemelt hirdetésed lehet melyek automatikusan a lista elejére ugranak + megjelennek elérhetőségeid és feltűnő háttérszínt kapnak.

Elérhetőségeket képeken kizárólag hirdetési csomaggal rendelkezőknek engedélyezünk!

Előre sorolhatod a listában az ingyenes és kiemelt hirdetésedet is bármikor, aminek az ára 5 kredit! Előre sorolás után ismét a Te hirdetésed lesz az első a listában! 

⚠️ Profil képeken elérhetőségeket kizárólag az erotikus munka ajánló hirdetésekben engedélyezünk, illetve csak olyan kiemelt apróhirdetésben, ami havi díjas csomaggal rendelkező hirdetőinkhez tartoznak. (Csomag árak itt). 

Kredit feltöltés, fizetés, költéseid

Hirdetőoldalaink HTTPS biztonsági tanusítvánnyal rendelkeznek és maximális diszkrécióval kezeljük hirdetőink adatait. Minden befizetésről számlát állítunk ki, amit megtalálsz a profil aloldalad 'SZÁMLÁK' részén és letöltheted bármikor.

Belépés után a profilodban megtalálod részletesen, hogy mire költötted a kredited (Költéseim menüpont).

Átutalás esetén, ami maximálisan diszkrét befizetési megoldás, csak az egyedi ID számodat kell megadnod az utalás megjegyzés részében, így bankszámla kivonatodon soha nem jelenik meg a hirdetőoldal neve, címe vagy bármilyen érzékeny információ. Az egyedi ID számod a profilodban található a megjelenítési neved alatt! Menj a kreditfeltöltésre, válaszd a átutalást és kredit összegét, majd megjelenítjük és leküldjük emailben is a számlaszámunkat, felhasználói neved és a szükséges információkat. Amint beérkezik az átutalt összeg, azonnal jóváírjuk és email + sms értesítést is kapsz! Átutalás esetén pontosan annyit fizetsz amennyi kreditet rendelsz, azaz nincs feldolgozási díj. 

Kártyás fizetés esetén a Cardinity cég a fizetőpartnerünk és a hitelkártya adatokat csak velük osztod meg. ⚠️ Cégünk és munkatársaink soha nem látják a befizetések adatait és a bankkártya vagy számla kivonatodon soha nem jelenik meg a hirdetőoldalunk neve, címe vagy bármilyen számodra érzékeny információ. A kártyás fizetés azonnali, biztonságos és automatizált kredit feltöltési megoldás, viszont 10%-os feldolgozási díjjal működik, ami azt jelenti, hogy ennyivel drágábban tudod megvásárolni a választott kreditet. A feldolgozási díjat a kártyás fizetést biztosító cég vonja le tőlünk. 

Bitcoin fizetés, azaz virtuális pénzzel történő befizetés nem automatizált. Akár 24 órán át is eltarthat, míg jóváírodik a kredit száma a fiókodban. A virtuális pénzek árfolyama rendkívül változékony és mi mindig az adott befizetés idejének az árfolyamán számolunk. Bitcoin fizetés esetén nem válsz automatikusan ellenőrzött hirdetővé, mivel nem adod meg a számlázási adataidat. 

Kártyás fizetés

A kártyás fizetés egy tőlünk független fizetési kapu által biztosított szolgáltatás, amit a Cardinity cég biztosít. A fizetés automatikus, azaz ha a kártyád adatait jól írod be és van elegendő pénz rajta, illetve a bankod nem blokkolja a tranzakciót, akkor automatikusan feltöltődik a megrendelt kredit. 

10%-os kártyafeldogozási díj: A kártyás fizetéseket feldolgozó, tőlünk független cég minden tranzakcióból automatikusan 10%-ot levon, ami az ő díjuk. Számodra ennyivel drágább a kártyás fizetés, viszont előnye, hogy azonnali, automatikus kreditfeltöltést biztosít. 
Elutasított, sikertelen fizetések: Ennek több oka lehet: a bankod elutasította a fizetést / nincs elegendő pénz a kártyán / rosszul írtad be a nevet, kártyaszámot, lejárati dátumot, biztonsági kódot, stb. 
Ebben az esetben próbálj másik kártyát használni vagy ellenőrizd a beírt adatokat újra, illetve a bankodnak is jelezheted, hogy fizetni szerettél volna. Declined, azaz elutasított állapotú tranzakcióknál nem veszünk le pénzt a kártyádról, amit ellenőrizhetsz is internetbankingod segítségével.
KIFIZETEM gombra kattintva biztonságosan megadhatod a kártyaszámodat (256-bites titkosítás). ⚠️ Cégünk és a Red-Life hirdetőoldalak a kártya számodat és adataidat nem tárolják és nem férnek hozzá! Bevezettük a 3D Secure Code szolgáltatást, amely biztonságos online vásárlást biztosít ingyenesen és betéti (debit) és hitelkártyához is használható. A kártyaadatok beírása után sms-ben kapsz 1 rövid kódot, amit hitelesítésként be kell írnod, majd a tranzakció azonnal létrejön, illetve egyes bankok az applikációjukba küldenek le push üzenetet a mobilodra, így engedélyezheted a tranzakciót. 
Card Holder name: Ide azt a nevet írd be ami a kártyán szerepel.
Card Number: 4x4 számjegy, ami a kártyádon szerepel szóköz nélkül, egybeírva.
Expiry date: Kártyán szereplő lejárati dátum
CVV / CVC code: Kártya hátulján szereplő 3 számjegyü kód

 Sikertelen kártyás fizetések: 2021 január 1-től az EU erős ügyfél-hitelesítésre (SCA = Strong Customer Authentication) vonatkozó követelményei szerint kötelesek voltunk mi is bevezetni az új 3D Secure 2.0 változatát, infó itt! Eddig sms-ben kaptál 1 kódot a tranzakció hitelesítéséhez, ezt a rendszert emelték magasabb szintre az ügyfelek megóvása érdekében (a bankod applikációjában is engedélyezheted a tranzakciót, vagy Face ID-vel, ujjlenyomatoddal, stb.)
Az egyes EU-s országok maguk dönthetik el, hogy mikortól integrálják az új SCA rendszert, és sok bank még nem tette meg. Ezért ha oldalunkon a FIZETEM gomb megnyomása után azt a hibaüzenetet kapod, hogy ''a bankod még nem integrálta a SCA-t'' akkor sajnos nem tudsz a kártyáddal fizetni még nálunk. Ha viszont más webshopba működik a kártyád, ez azért van mert az adott webshop sem integrálta még a SCA-t. Ez sajnos egy bürokratikus nonszensz, ami minden webshopot és céget érint EU-ban! Ha ezt tapasztalod, akkor érdemes figyelmeztetni a bankod, hogy nem tudod hazsnálni a kártyád a SCA miatt. 

Mastercard kártya beszerzése
Ideiglenesen a VISA kártyás befizetéseket nem engedélyezi a kátyás fizetést biztosító szolgáltatónk, ezért csak MasterCard kártyákkal tudsz befizetni nálunk. Ha még nem rendelkezel ilyen kártyával akkor pár lehetőséget felsorolunk, hogyan juthatsz hozzá könnyen és használhatod nálunk (is). A MasterCard saját weboldalán kínál pár lehetőséget, mint pl: 
- Paypal feltöltős MasterCard kártya: https://www.paypal.com/us/webapps/mpp/paypal-prepaid-mastercard 
Csak 1 Paypal fiók kell hozzá, online megrendelhető és 7-10 munkanapon belül postán megkapod. Paypal fiókodban aktiválhatod és emelhetsz át pénzt rá, amivel azonnal fizethetsz nálunk (is). 
- Revolut feltöltős MasterCard kártya: https://www.revolut.com/hu-HU/cards/ 
Világszerte ismert és megbízható a Revolut, amit pénz utalásra is használhatsz illetve kriptopénzek (Bitcoin, stb) vásárlására, befektetésre. A MasterCard kártyájukkal nálunk (is) tudsz fizetni, sőt egyszer használatos kártyaszámot is tud generáln, aminek az adatai minden fizetés után megváltoznak. Professzionális applikációjuk van, mindent kézben tarthatsz! 
- Giftcards: https://www.giftcards.eu/en/home 

Bitcoin fizetés részletek
Bitcoin vásárlás Budapesti automatából oktató videót itt találod: https://www.youtube.com/watch?v=SiuIJjgLx6A&t=9s 
Automaták interaktív térkép Magyarországon https://www.bitcoinbazis.hu/bitcoin-atm-radar-hol-tudsz-kriptovalutakat-venni-penzautomatabol/ vagy az egész világon, így ha külföldön élsz, ott is megkeresheted a hozzád legközelebbi ATM-et: https://coinatmradar.com/
A Bitcoin fizetés így történik: 
- Kimásolod a bitcoin tárcánk címét amit belépés után a kredit feltöltés / Bitcoin fizetés fül alatt láthatsz. 
- Ha készpénzben vagy kártyával vásárolnál személyesen, akkor megkeresed a fenti térképen a hozzád legközelebbi automatát, megnézed a oktató videót és az alapján annyi bitcoint veszel amennyire szükséged van. 
- Megadod a vásárlás közben a tárca címünket, ahova szeretnéd hogy megérkezzen a bitcoin. 
- Írsz egy email nekünk a [email protected] címünkre lehetőleg a nálunk regisztrált email címeddel, így be tudjuk azonosítani a tranzakciót, amit azonnal jóvá is írunk a profilodban. 
- Ha a mobilodról, otthonról szeretnél fizetni akkor regisztrálsz a magyar https://hu.coincash.eu/ oldalán, ahol átutalással tudsz venni bitcoint, illetve a Revolut online bank applikációjában is tudsz Bitcoint vásárolni. 
További magyar cégek, akik bitcoin eladással foglalkoznak akár online vagy ATM segítségével: https://coinmixed.eu/ , https://www.mrcoin.eu/hu/ .

Rólunk

A RED-LIFE Magyarország és Európa legnépszerűbb erotikus munka hirdetőoldalhálózata, mely 8 nyelven és 9 országban működik 2014 óta! Magyar, szlovák, cseh, lengyel, román, angol, német, spanyol nyelven teljesen különállóan más-más domain címen (12 hirdetőoldal) működnek a RED-LIFE hirdetőoldalak.

Nem google translatoros, gagyi hirdetőoldalakról van szó, hanem minden nyelven az adott országban élő, anyanyelvi szinten beszélő helyi munkatársunk segítségével építettük ki az oldalak látogatottságát, népszerűségét, illetve a tartalmak, hirdetések fordítását is. 

Célunk egyszerű és világos: Korrekt, ellenőrzött és minőségi erotikus munka ajánlatokat kínáló, illetve Európa legnépszerűbb és legtöbbet használt hirdetőoldalhálózatát hoztuk létre. A legtöbb jelentkezőt / a legtöbb erotikus munka hirdetést / a legtöbb erotikus munkát kereső és kínáló felhasználót a RED-LIFE oldalakon találod Európa minden országából!

A RED-LIFE hirdetőoldalakat 8 nyelven és 9 országban hirdetjük a google adwords-ben, azaz a google találati listában! 6 állandó munkatársunk van 2014 óta, akik teljes állásban nap, mint nap azon dolgoznak, hogy a RED-LIFE oldalakon kizárólag biztonságos és ellenőrzött, de főleg minőségi erotikus munkákat kínáljunk! Csapatunk tagja között olyan értékes munkatársak találhatóak, mint a hirdetés értékesítő / hirdetőoldal adminisztrátor / kreatív grafikus / senior programozó fejlesztő / vezető projectmanager / könyvelő - titkárnő - asszisztens! Állandó csapatunk tagjai rajtuk kívül a fordító - tolmácsok, akik nem teljes állásban de 24 órán belül elérhetőek számunkra és angol, német, szlovák, cseh, lengyel, román fordításokat végeznek!

Gyors, nagy kapacitású, értékes szervereink biztosítják a biztonságos és megbízható működést, illetve dedikált SMTP szolgáltató által küldünk naponta több 1000 fontos emailt számotokra. Ezen kívül SMS gateway, azaz sms küldő szolgáltatón keresztül küldjük a rövid sms üzenet értesítéseket hirdetőinknek. Ezek relatív magas és állandó kiadások számunkra. 

A közösségi médiákban (twitter, facebook, instagram) évek óta több 100.000 megosztással segítettük hirdetőink népszerüsítését. 

Az elmúlt években számtalan munkanapot töltöttünk az oldalaink fejlesztésével, fordításával, új funkciók kitalálásával és azok megtervezésével, így nagyságrendileg több 10 millió Ft-ot költöttünk el! Állandó havi költségeink a fejlesztés, szerverek, smtp és sms szolgáltatók, fizetőkapuk, illetve munkatársaink bére, ami együttesen több millió Ft havonta! Európa több országában cégeket alapítottunk és kizárólag átláthatóan és legálisan működünk! Minden befizetésről számlát állítunk ki és az adókat befizetjük! 

Ezeket az információkat csupán azért közöltük, hogy mindenki számára tiszta és érthető legyen, mire költjük a feltöltött kreditek és hirdetéskiemelések árát és hogy mennyi energia, idő és pénz szükséges a RED-LIFE üzemeltetésére, ami pénz nélkül lehetetlen vállalkozás volna! Emeld ki hirdetésed, rendelj bannert vagy munka ajánlót vagy csak tölts fel kreditet, amivel támogatod Te is hirdetőoldalainkat - ez a Te érdeked is!

A Red-Life hirdetőoldalakon összesen naponta 3-5000+ erotikus munkát kereső és kínáló látogatónk van, akiknek 90%-a a googleból érkezik vagy regisztrált felhasználónk aki belépve használja az oldalt szinte naponta, így maximálisan releváns látogatottsággal rendelkezünk. Eddig 94954 alkalommal töltöttek ki jelentkezési lapot az erotikus munkát keresőink, akiknek 70%-a magyar, szlovák, cseh, lengyel, román nyelvet beszélő és 30%-a angol vagy német nyelven beszélő érdeklődő. Jelenleg 67210 regisztrált felhasználónk van, ami havonta 1000+ felhasználóval nő. Összesen 56653 erotikus munka hirdetésünk van az összes Red-Life hirdetőoldalon és eddig 520381 alkalommal vették fel a kapcsolatot a munkát keresőink a hirdetőinkkel. Jelenleg 192119 hirdetésfigyelő és hírlevél feliratkozónk van, akiknek naponta átlagosan 3000+ emailt küldünk (értesítések, elmentett keresések, privát üzenetek, fórumhozzászólások, jelentkezések, hírlevél, stb)

Figyelem, csalásveszély

A Red-Life hirdetőoldal hálózathoz kizárólag az  erotikusmunka.net + erotikusmunka.info weboldalak tartoznak! Nemrég megjelent több főoldali hirdetésünk és grafikai anyagunk (profil kép, banner) egy számunkra idegen magyar weboldalon a tudtunkon kívül. Minden jelentkezőt maximális óvatosságra intünk, ha új - kicsi - igénytelen - gyanúsan hibás hirdetőoldalon jelentkezik vagy regisztrál, mivel felhasználhatják az adataid, képeid, jelszavadat is akár! A RED-LIFE hirdetőoldalak maximálisan igényes hirdetéseket kínálnak és mindent megteszünk a biztonságos regisztráció, jelentkezés, kapcsolatfelvétel érdekében is. Ha tőlünk idegen weboldalon találtok RED-LIFE tartalmat, kérlek szóljatok nekünk!

❗Olyan apróhirdetés került fel más hirdetőoldalakra, amiben a RED-LIFE nevében lányokat keresnek!

A RED-LIFE hirdetőoldalhálózat saját célra, direktben soha nem keres és nem közvetít lányokat, illetve nincs a tulajdonunkban semmilyen erotikus vállalkozás. Kizárólag erotikus munka hirdetőoldalként működünk és minden hirdetés, ahol a nevünkben toboroznak hazugság, NE DŐLJETEK BE!

Basel egyik legexkluzívabb studiójába keresünk