Magyarország legrégebbi erotikus munka hirdetőoldala 2004 óta

Üzemelteti: red-life.net

Blog, hírek, újdonságok az erotikus munka világából

Erotikus munka blogunkban érdekes és friss híreket, információkat közlünk mindenről ami az erotikus és escort, vagy akár a masszázs munkákat érinti. Megtudhatod milyen felnőtt azaz szexmunka ajánlatokkal keresheted a legtöbbet és számtalan újdonság is publikálásra kerül akár a webkamerás és táncos - hosstess munkákról legyen szó.

Magyarországi szexmunkások mondják el klienseik
EROTIKUS MUNKA BLOG | Emma 2018-11-30
2137x
A vendégek különleges, nem mindennapi kérései a szexmunkásoktól
Magyarországi szexmunkások mondják el klienseik furcsa kéréseit. Egy sellőt kellett játszanom amit partra vetett a víz, és vártam, hogy a vendégem megmentsen... Van ilyen? Igen és egyre népszerűbbek az ilyen vagy ehhez hasonló kérések. Szexmunkások és az extrém kérések. Egy sellőt kellett játszanom amit partra vetett a víz, és vártam, hogy a vendégem megmentsen...
Hatalmas forgalomra számítanak a prostituáltak
EROTIKUS MUNKA BLOG | Emma 2018-11-27
1743x
Karácsonyi naptár, avagy nagy roham a szexmunkásoknál
Hatalmas forgalomra számítanak a prostituáltak az ünnepek közeledtével. Minden év talán legpörgősebb időszaka a decemberi őrület, ami az adventi naptár visszaszámlálásával kezdetét veszi. Az adventi időszak. 10 éve vagyok prostituált, minden év adventi időszakában keresem meg a keresetem jó nagy részét. Egy újabb év végi utolsó rohanás, az erotikus munkával foglakozók is az utolsó nagy időszakra készülnek, hogy a szentestét a megérdemelt pihenéssel töltsék.
Mi az a dolog amire
EROTIKUS MUNKA BLOG | Emma 2018-11-19
2440x
Az ideális prostituált legjobb tulajdonsága, avagy mire vágynak a kuncsaftok a legjobban
Mi az a dolog amire a kuncsaftok vágynak valójában, ha prostituálthoz mennek? Az erotikus munkával foglalkozók többsége szerint: Szexre és Nyugalomra vágynak az ügyfeleik! A prostituáltak tulajdonságai közül erre van a legnagyobb szüksége erotikus munkája során, de mi ez? Az erotikus munkával foglalkozók döntően erre a két, de mégis egy dologra szavaznak, de ez miként lehet egy? A kérdés megválaszolása korántsem annyira egyszerű mint gondolnánk. Viszont egy kis magyarázat után talán érthetővé válik. 
Prostituáltként keresett első milliónak nagy
EROTIKUS MUNKA BLOG | Emma 2018-11-13
2067x
Szexmunkával keresett első millióm, avagy megéri prostituáltnak lenni?
Prostituáltként keresett első milliónak nagy súlya van, de megéri? Az életben azt mondják ne kérdezzétek meg, hogy honnan van az első millióm, én szexmunkával kerestem meg, nem bánom... sőt lehet azt mondom az első millió megszerzésére mindig emlékezni fogok. Egy millió nagy összegnek tűnik, főleg ha ezt pár nap alatt sikerült megkeresni. Erotikus munkával foglalkozók számára a magas napi, és heti bevétel szinte alapkövetelmény, főleg ha az átlagnál jobban néznek ki.
Az erotikus munkával foglalkozók tökéletes
EROTIKUS MUNKA BLOG | Emma 2018-10-31
1727x
A vendégeket lelkiállapota, avagy az empátia és a szexmunkások kapcsolata
Az erotikus munkával foglalkozók tökéletes empatikus emberek. Sokaknak nem csak a szex jut eszébe az erotikus munkát végzőkkel kapcsolatba elsőre, hanem az, hogy ők olyan emberek akik meghallgatnak, és segítenek átlendülni egy holtponton. A vendégek szerint, empatikusak az erotikus munkával foglalkozók. Az erotikus munkát végzők olyan emberek akik feltudják mérni azt, hogy a vendégeiknek pontosan mire van szükség ahhoz, hogy a náluk töltött idő alatt a lehető legjobban érezzék magukat.
Magyar lány szerint Magyarországon a
EROTIKUS MUNKA BLOG | Emma 2018-10-19
1043x
3 országban dolgoztam prostituáltként, de számomra a legjobb Magyarország
Magyar lány szerint Magyarországon a legjobb dolgozni prostiként. Egy prostituált mondta el, hogy számára miért pont Magyarország a legjobb, ha erotikus munkát vállal. Honnan indult a fiatal prostituált. Svájc, Anglia és Magyarország a három ország ahol erotikus munkából élt egy lány, akit nevezzünk most Gabinak. Számára mint sokaknak ebben a műfajban csak ez a kiindulási pont maradt
A prostituáltak fényűző életükért mekkora
EROTIKUS MUNKA BLOG | Emma 2018-10-16
1460x
A prostituáltak titkos élete, így él egy prostituált Magyarországon
A prostituáltak fényűző életükért mekkora árat fizetnek? Az erotikus munkával foglalkozóknak mindig vidámnak és elégedettnek kell tűnnek, ez sok lemondással és megalkuvással jár... Prostituáltak, látszat és valóság. Az erotikus munkások mindig megpróbálnak a lehetőségekhez mérten, mindig maximálisan kinézni, sok esetben ez olyan jól sikerül, hogy a környezetükben élők döntő többsége nem is tudja, hogy egy valójában luxus erotikus munkával keresik a kenyerüket.
A felső kategóriás prostituált ámulatba
EROTIKUS MUNKA BLOG | Emma 2018-10-05
1112x
9 hónap luxusprostiként Budapesten, minden nap egy új kaland
A felső kategóriás prostituált ámulatba ejtő keresete Budapesten. Ezelőtt egy évvel, még a vidéken laktam, távol Budapesttől, éltem a mindennapi életemet, amikor hirtelen összeomlott minden... Váltottam, és félretettem mindent, és nem bántam meg... Egy fővel bővült az erotikus munkával foglalkozók száma. Az erotikus munkával foglakozók száma szinte minden percben bővül, de mégis kevesen merik felvállalni ezt az életformát a környezetükben.
Hétköznapi munkával vagy szexmunkával lehet
EROTIKUS MUNKA BLOG | Emma 2018-09-28
912x
Magyarországi prostitúció, avagy szexmunka is csak egy jól fizető meló
Hétköznapi munkával vagy szexmunkával lehet többet keresni? Erre a kérdésre kerestük a választ. Az erotikus munkával foglalkozók többsége azt vallja, hogy kevés munkával nagy bevétel érhető el... Magyarországon megéri prostitúcióból élni? Az erotikus munka és annak minden fajtája egyre jobban terjedőben van olyan országokban, ahol a megélhetés nincs egyenes arányosságban a hétköznapi munkákból megkeresett jövedelmekkel.
Erotikus munkások vallanak arról, hogy
EROTIKUS MUNKA BLOG | Emma 2018-09-25
1140x
3 prostituáltat kérdeztünk ügyfeleikről, és az erotikus munkájuk titkairól
Erotikus munkások vallanak arról, hogy klienseik miért éppen őket választják. Prostituáltakat kérdetünk arról, hogy klienseik miért pont hozzájuk járnak? Mi lehet a magyarázat arra, hogy a férfiaknak szükség van prostituáltak szolgáltatásaira? A szex csak másodlagos a prostituáltaktól vett időben. Az első fő ok: Az otthoni figyelem hiánya. Igen csak meglepődtünk az erotikus munkával foglakozók kijelentésein
Németország leggazdagabb régiójában 6 luxus