Magyarország legrégebbi erotikus munka hirdetőoldala 2004 óta
Üzemelteti: red-life.net

Blog, hírek, újdonságok az erotikus munka világából

Erotikus munka blogunkban érdekes és friss híreket, információkat közlünk mindenről ami az erotikus és escort, vagy akár a masszázs munkákat érinti. Megtudhatod milyen felnőtt azaz szexmunka ajánlatokkal keresheted a legtöbbet és számtalan újdonság is publikálásra kerül akár a webkamerás és táncos - hosstess munkákról legyen szó.

A felső kategóriás prostituált ámulatba
EROTIKUS MUNKA BLOG | Emma 2018-10-05
52x
9 hónap luxusprostiként Budapesten, minden nap egy új kaland
A felső kategóriás prostituált ámulatba ejtő keresete Budapesten. Ezelőtt egy évvel, még a vidéken laktam, távol Budapesttől, éltem a mindennapi életemet, amikor hirtelen összeomlott minden... Váltottam, és félretettem mindent, és nem bántam meg... Egy fővel bővült az erotikus munkával foglalkozók száma. Az erotikus munkával foglakozók száma szinte minden percben bővül, de mégis kevesen merik felvállalni ezt az életformát a környezetükben.
Hétköznapi munkával vagy szexmunkával lehet
EROTIKUS MUNKA BLOG | Emma 2018-09-28
58x
Magyarországi prostitúció, avagy szexmunka is csak egy jól fizető meló
Hétköznapi munkával vagy szexmunkával lehet többet keresni? Erre a kérdésre kerestük a választ. Az erotikus munkával foglalkozók többsége azt vallja, hogy kevés munkával nagy bevétel érhető el... Magyarországon megéri prostitúcióból élni? Az erotikus munka és annak minden fajtája egyre jobban terjedőben van olyan országokban, ahol a megélhetés nincs egyenes arányosságban a hétköznapi munkákból megkeresett jövedelmekkel.
Erotikus munkások vallanak arról, hogy
EROTIKUS MUNKA BLOG | Emma 2018-09-25
53x
3 prostituáltat kérdeztünk ügyfeleikről, és az erotikus munkájuk titkairól
Erotikus munkások vallanak arról, hogy klienseik miért éppen őket választják. Prostituáltakat kérdetünk arról, hogy klienseik miért pont hozzájuk járnak? Mi lehet a magyarázat arra, hogy a férfiaknak szükség van prostituáltak szolgáltatásaira? A szex csak másodlagos a prostituáltaktól vett időben. Az első fő ok: Az otthoni figyelem hiánya. Igen csak meglepődtünk az erotikus munkával foglakozók kijelentésein