A prostituáltak fényűző életükért mekkora árat fizetnek?

Az erotikus munkával foglalkozóknak mindig vidámnak és elégedettnek kell tűnnek, ez sok lemondással és megalkuvással jár... 

Prostituáltak, látszat és valóság

Az erotikus munkások mindig megpróbálnak a lehetőségekhez mérten, mindig maximálisan kinézni, sok esetben ez olyan jól sikerül, hogy a környezetükben élők döntő többsége nem is tudja, hogy egy valójában luxus erotikus munkával keresik a kenyerüket. A luxus prostituáltak szinte mindegyike azért vág, vágott bele ebbe az életbe, mert egy szebb és jobb életet szeretett volna magának. Ahhoz, hogy elérjék a céljaikat sok változáson keresztül vezet az út.

A mindennapok megpróbáltatásai

Nem elég a céltudatosság, minden nap tökéletesen kell kinézni.... Az alapok a legnehezebbek.
A szexmunkások többségének sok áldozattal jár a foglalkozásuk, a tökéletes külsőért sokaknak igen keményen meg kell dolgoznia. Nem véletlen, hogy ezért sokak napi több órán át fitness terembe járnak és sanyargatják magukat, hogy az esti műszakra a legvonzóbbak legyenek. Mindemellett a helyes táplálkozás is szerepet kap. De mára az erotikus munkával foglalkozók ezt elfogadták, mert számukra csak így érhető el a legmagasabb bevétel.
szexmunka lányoknak

Luxus prosti leszek

A prostituáltakat vezérli egy másik cél is, ami a saját vonzódásuk a szex iránt.
Az esetek többségében az erotikus munkásokat vezérli egy másodlagos, vagy egyeseknél talán elsődleges cél is, ez a szexualitás, és vágy a szex után. Egyensúly lenne a legfontosabb, mert mindkettő kell a jó szexmunkásnak, de az esetek döntő többségében mindig elbillen valamelyik irányba.

A pénzért vásárolt jobb élet

A pénz a lényeg sokak számára és ezért szinte mindenre hajlandók.
A szexmunkásokat sok esetben a pénz, és az érte vásárolható jobb élet reménye viszi bele az erotikus munkába. Ez teljesen elfogadott és elfogadható indok, hiszen mindenki vágyik egy jobb élet színvonalra, és van aki ezt így és van aki ezt erotikus munkával tudja elérni. Viszont ugyanannyit ér mindkettő, hiszen a jobb élet egy jobb kedély állapottal is jár, ami a szexmunkához való hozzáállást nagyban javítja.

A napi szex megléte fontosabb

Szex szex szex.... és szex
A szexmunkások között van olyan is, akinek elsősorban nem az anyagi jólét hanem a szexuális örömök miatt dolgozik prostiként, számukra ez egyáltalán nem anyagiakról szól, hanem egyfajta testi-lelki egyensúlyról, ahol a napi szex megléte a legfontosabb.
erotikus munka lányoknak

Hogy vágjak bele?

Miként lehetek luxus prostituált?

A szexmunkások szinte mindegyike egyetért abban, hogy a kellően nagy elhatározás nem elég ahhoz, hogy valakiből prostituált legyen. Viszont a megléte nélkül nem érdemes belevágni.
A luxus prostik élete, és mindennapjaik nagy kihívásokkal telnek, hogy minden nap tökéletesen tudják elvégezni az erotikus munkájukat. Minden nap egy új nap és egy új kihívás.
Magyarországon a statisztikák szerint egyre többen élnek prostituáltként.
A magyarországi erotikus munkával foglalkozók döntő többsége nem külföldön keres munkát.

Gyere éld meg minden napodat egy új napnak.

Jelentkezz erotikus munkára az Erotikusmunka.net oldalon, és legyen jobb életed!