Mi az a dolog amire a kuncsaftok vágynak valójában, ha prostituálthoz mennek?

Az erotikus munkával foglalkozók többsége szerint: Szexre és Nyugalomra vágynak az ügyfeleik!

A prostituáltak tulajdonságai közül erre van a legnagyobb szüksége erotikus munkája során, de mi ez?

Az erotikus munkával foglalkozók döntően erre a két, de mégis egy dologra szavaznak, de ez miként lehet egy? A kérdés megválaszolása korántsem annyira egyszerű mint gondolnánk. Viszont egy kis magyarázat után talán érthetővé válik. 

A jó szex

A jó szexmunkához nyugalom kell, mert akkor lehet a legjobban ellazulni, és kellő figyelmet fordítani rá. A megfelelő fokú figyelem, viszont már elengedhetetlen ahhoz, hogy jó szexuális élmény legyen. A tökéletes szex csak akkor jöhet létre, ha mindketten tisztában vannak a vágyaikkal, és a szexmunkásnak tudnia kell mire is vágyik a vendége. Mert lássuk be ha erotikus munkája során a prostituált elfárasztotta vendégét az is fontos, hogy utána megfeleő nyugalmat árasszon a vendégének, és ezzel még nagyobb nyugalom vegye a vendéget körbe.

Teljes nyugalom

Amikor nyugalom veszi körül a vendéget, kuncsaftot, akkor a szexmunkás már elérte a legfontosabb célját, mert akkor már egyenes út vezet ahhoz, hogy erotikus munkája tényleg sikeres legyen, és vendége elégedett legyen. Ezzel azt is elérheti, hogy vendége visszajön egy következő együttlétre. De mondhatjuk úgy is, hogy fontos a jó szex előtt, de főleg utána a pár percnyi nyugalom ama bizonyos kispárnán. 
erotikus munka lányoknak

Mi történik amikor a kuncsaft belép a prostituált szobájába?

Ha a vendég belép prostituált szobájába egyvalamire biztos gondol, az pedig az, hogy leszedje a prostituált bugyiját.
A vendég szemében ilyenkor elsődleges gondolatként az jár, hogy szakadjon az a bizonyos bugyi és a választott szexmunkás vadmacskává váljon az ágyban. Persze ez nem azt jelenti, hogy az erotikus munkás kieressze félelmetes karmait és fogait, hanem egy olyan ízig vérig tüzes nőre aki minden vágyát teljesíti.

Ki irányítja az eseményeket?

A férfiak belső monitorján megjelenő képekben ilyenkor biztosan nem az játszódik le, hogy a prostituált irányít.
A szexmunkások már ott kezükbe tarthatják az irányítást, hogy ajtót nyitnak a vendégnek, és jól teszik, ha ezt meg is tartják a vendég távozásáig. Ezt egy dologgal lehet elérni, hogy a vendégre nagy figyelmet szentelünk.
A jó szexmunkás "Jó hallgatóság" típus...
Mindemellett nem elég, hogy figyeli a vendéget, és hallgatja, hanem ezzel egyszerre nyugalmat is áraszt felé, és közben a férfi gondolatait a rajta lévő apró ruhákra, vagy éppen az alatta megbújó idomai felé irányítja a helyzetet.
Igen az erotikus munkás irányít, és ez így jó...
Az esetleges hosszabb beszélgetések végére /amikben szintén jó hallgatóságnak kell lennie a prostituáltnak/ szintén az ő kezébe van az irányítás, és ezzel a vendégét már le is nyűgözte.
szexmunka lányoknak

Szex és nyugalom? vagy Nyugalom és szex?

A szexmunkások jó emberismerők, és hát a nők szeretnek beszélni.
Az erotikus munkával foglalkozók empatikus emberek, ezért egyben jó ember ismerők határozottan állítják, hogy eme dolgok együttes jelenlétére mindenképpen szükség van az erotikus munkák alkalmával. 

Te is "Jó hallgatóság" típus vagy?

Ha a válaszod igen, akkor keress erotikus munkát az ErotikusMunka.net oldalon és nyűgözd le ezzel a vendégeidet.