profile img
alert icon
Figyelem!
alert icon
Belépési adataid, a profilodat és a feltöltött kreditedet egyaránt használhatod az összes RED-LIFE hirdetőoldalon és támogató oldalainkon is (red-life.hu, erotikusmunka.info, erotikusmunka.net).
2018-10-31
(frissítve 6 hónapja)
1927
megtekintés

Az erotikus munkával foglalkozók tökéletes empatikus emberek

Sokaknak nem csak a szex jut eszébe az erotikus munkát végzőkkel kapcsolatba elsőre, hanem az, hogy ők olyan emberek akik meghallgatnak, és segítenek átlendülni egy holtponton.

A vendégek szerint, empatikusak az erotikus munkával foglalkozók

Az erotikus munkát végzők olyan emberek akik feltudják mérni azt, hogy a vendégeiknek pontosan mire van szükség ahhoz, hogy a náluk töltött idő alatt a lehető legjobban érezzék magukat. Ez nem merül ki abban, hogy csak szexre vágynak a vendégek, hanem sok esetben arra is, hogy meghallgassák, vagy csak elmeséljék az elmúlt nap, vagy napok eseményeit. A szexmunkások így sok esetben empatikus emberek.

Mi is az empátia?

Az empátia avagy beleérző képesség, amivel egy másik ember vagy élőlény lelkiállapotába tudjuk helyezni magunkat.
Az empátia tökéletesen megjelenik akkor amikor a prostituált meghallgatja vendégének problémáját, és beleképzeli magát a vendége helyzetébe ezzel együtt néznek szembe a helyzettel.
Az empátia a régi görögöknél egyet jelentett a művészettel.
Akár felfoghatjuk így is, ekkor a szexmunkás egyfajta műalkotás ami a vendéget átsegíti életének egy helyzetén.
erotikus munka lányoknak

A vendégek lelkiállapota

Régen azért jártam szexmunkáshoz, mert számomra csak a szex volt fontos, de találkoztam egy prostituálttal aki nem csak a szexben jó, hanem egy megértő lélek is.
Sokan nem csak azért járnak szexmunkáshoz, mert szexuálisan túlfűtöttek és szükség van arra, hogy a feszültségeket levezessék, hanem egyszerűen csak azért, mert sikeresen megtalálták azt az erotikus munkával foglalkozót, aki meg is hallgatja őket.
Nem vagyok barátkozó ember, jobban szeretek magányosan élni, viszont nekem is szükségem van valakire aki meghallgat, és figyel rám. Nekem ezt egy budapesti prostituált adja meg.
A szexmunkával foglalkozók sok esetben magas fokú empátiát mutatnak a vendégeik felé, és ezzel növelik a visszajárós vendégek számát. Aki egyszer megtapasztalja, hogy valaki figyel rá és próbál együtt érezni vele, az továbbiakban nem fog más prostituálthoz járni. Magyarországon egyre többen járnak szexmunkáshoz ezt a közzétett statisztikák is mutatják. Arról viszont már nem sok információ áll rendelkezésre, hogy az esetek mennyi százalékát képviselik a beszélgetős, meghallgatós együttlétek.
Ha prostihoz megyek, én egy doboz bonbonnal és egy üveg piával megyek mert sok esetben csak meghallgatásra vágyom...
Az fellelhető információk szerint egyre több vendég kerül ki a családos középkorú korosztályból. Talán nem véletlen az, hogy zöme családos és jó egzisztenciával rendelkező munkahelyen dolgozik. A megértést ők is az erotikus munkával foglalkozóktól várják.
Én egy rúdtáncoshoz járok, akivel tánca után privátba megyek pezsgőzni, és természetesen beszélgetni.
Az erotikus táncos munkák közül talán nem véletlen, hogy a rúdtánc vezeti a statisztikákat. Erre kíváncsiak a legtöbben, ez talán a rúd és táncos kapcsolatán alapszik. Persze a szeparé világa is vonzó az ide járó vendégeknek, hiszen itt már nem csak a táncról van szó, hanem itt szerepet játszik a táncos empátiája is. Sok esetben egy pohár pezsgő mellett többet tud meg a táncos munkával foglalkozó a vendégéről, mint az aki ismerkedik a bár pultjánál.
táncos munka lányoknak

Empátia és az erotikus munkák

Vannak foglalkozások ahol fontos szerepet játszik az empátia. Az erotikus munkák döntő többségéhez is kell magas fokú empátia.
Az erotikus munkák kifinomultabb, vagy mondjuk művészibb ágát képviselői magas empátiás érzést mutatnak a vendégeik felé. Mondhatjuk úgy is, hogy szerves része az erotikus munkáknak az empátia, mert így könnyebben és persze jobban meglehet ismerni a vendégeket. A kellő ismeret meg egyenesen arányos azzal, hogy ehhez egyfajta erős empátia szükséges.

Az erotikus munkával foglalkozóknak szüksége van empátiás érzésekre.

A statisztikák egyértelműen azon prostituáltak vezetik, mind bevétel, mind pedig vendégszám tekintetében akik rendelkeznek nagyon magas empátia szinttel.

Empátiás embernek tartod magad?

Keress erotikus munkát az ErotikusMunka.net oldalon és keress kimagaslóan.
Regisztráció

Válassz egyedi felhasználónevet és számodra könnyen megjegyezhető jelszót. E-mail címed pontosan írd be, mert oda küldjük regisztrációs adataidat.

Felhasználónév

jelszó

jelszó újra

E-mail cím

Telefonszám

(nem kötelező)

vagy
azonnali belépés a közösségi oldaladdal
Már van felhasználói fiókod?
Jelentkezz be itt!
reg form userimg
reg form userimg
reg form userimg
reg form userimg

Már 75 543 felhasználónk van

Válassz egyedi felhasználónevet és számodra könnyen megjegyezhető jelszót. E-mail címed pontosan írd be, mert oda küldjük regisztrációs adataidat.

  • A fórum használata
  • Privát üzenetküldés a regisztrált tagok között
  • Kedvencekhez adás, hirdetésfigyelő
  • Gyorsított jelentkezés, elérhetőségeid automatikus kitöltése
  • Elérhetőségek lekérése ingyenes apróhirdetésből vagy felhasználó adatlapjáról
  • Titkos munka és hirdetési ajánlatok
  • Rejtett jelentkezők felfedése
Elfelejtetted a jelszavad?

Írd be a regisztrált e-mail címedet és kattints az 'Elküldöm' gombra! E-mailben kapsz tőlünk egy link-et, amire kattintva beállíthatod az új jelszavadat és azonnal beléphetsz!