profile img
alert icon
Figyelem!
alert icon
Belépési adataid, a profilodat és a feltöltött kreditedet egyaránt használhatod az összes RED-LIFE hirdetőoldalon és támogató oldalainkon is (red-life.hu, erotikusmunka.info, erotikusmunka.net).
2023-12-20
(frissítve 5 hónapja)
116
megtekintés

1,24 millió forint pár óra alatt erotikus munkával? Ez is lehetséges!

1,24 millió forint pár óra

Egy OnlyFans modell 1,24 millió forintot keresett néhány röpke óra alatt erotikus munkával

Az erotikus modell eddig csak félmeztelen takarítást vállalt be, viszont az ünnepek árnyékában megfűszerezte pár extra szolgáltatással erotikus munkáját.

Az Egyesült Államokban egy kisebb OnlyFans-modell is könnyedén kereshet pénzt, csak egy kis üzleti érzék kell hozzá és nyitottság, hogy nagy rajongóihoz még el is látogasson.

Erre példa az OnlyFans mellett Tiktok-on is aktív sincerest_sammi, aki nemcsak erotikus tartalmakat készít, hanem rajongóihoz is ellátogat testőr kíséretében.



Ez persze nem a megszokott OnlyFans erotikus munka, szóval mi is történik?

300 dolláros, azaz 106 ezer forintos óradíjért vállal topless takarítónői szolgáltatást.

Az ünnepek közeledtével a floridai nőnek új ötlete támadt, és a közösségi médiában bejelentette, hogy a meztelen takarítás mellett szezonálisan vállalja a karácsonyfák topless díszítését a helyi rajongók számára.

Nagy meglepetésére több mint 30 komoly érdeklődő kereste fel, és egy nap alatt 1,24 millió forint bevételt sikerült összegyűjtenie, amikor az ügyfelek otthonai között turnézott.

A testőr, aki a biztonságáról gondoskodik, a bevétel 30 százalékát kapta, így végül az összeg mintegy 868 ezer forint lett.



Floridában alacsonyak az adóterhek, így jó esély van arra, hogy a nő végül körülbelül 750 ezer forintot zsebel be egyetlen napnyi erotikus munkáért, ami még amerikai mércével is óriási összeg.

Forrás: Origo.

Regisztráció

Válassz egyedi felhasználónevet és számodra könnyen megjegyezhető jelszót. E-mail címed pontosan írd be, mert oda küldjük regisztrációs adataidat.

Felhasználónév

jelszó

jelszó újra

E-mail cím

Telefonszám

(nem kötelező)

vagy
azonnali belépés a közösségi oldaladdal
Már van felhasználói fiókod?
Jelentkezz be itt!
reg form userimg
reg form userimg
reg form userimg
reg form userimg

Már 80 611 felhasználónk van

Válassz egyedi felhasználónevet és számodra könnyen megjegyezhető jelszót. E-mail címed pontosan írd be, mert oda küldjük regisztrációs adataidat.

  • A fórum használata
  • Privát üzenetküldés a regisztrált tagok között
  • Kedvencekhez adás, hirdetésfigyelő
  • Gyorsított jelentkezés, elérhetőségeid automatikus kitöltése
  • Elérhetőségek lekérése ingyenes apróhirdetésből vagy felhasználó adatlapjáról
  • Titkos munka és hirdetési ajánlatok
  • Rejtett jelentkezők felfedése
Elfelejtetted a jelszavad?

Írd be a regisztrált e-mail címedet és kattints az 'Elküldöm' gombra! E-mailben kapsz tőlünk egy link-et, amire kattintva beállíthatod az új jelszavadat és azonnal beléphetsz!