Titkos erotikus munkaajánlatok és hasznos, új funkciók eléréséhez LÉPJ BE

Gazdag és befolyásos svájci tulajdonos belvárosi erotikus szalonja garantált keresettel

Csinos 18 éven felüli lány vagy aki olyan erotikus munkát keres, ahol nincs kifogás, nincs félreértés, nincsenek anyagi gondok, nincsenek rejtett költségek és részletek, amik csak később derülnek ki? Az olyan munkalehetőségek érdekelnek, ahol nem csak a kereset és árak magasak, de a csapat, a kollektíva kiváló és a recepciós (üzletvezető) egy igazán kedves, tapasztalt és megértő magyar nő, aki munkádat nem csak segíti de jó tanácsaival a kereseted is növeli, ami természetesen az erotikus szalon de főleg a Te érdeked is! 

#kamuhirdetés #félinformáció #illegálisüzlet #minemhazudunk #tudjmegmindent

A fél információk és a sok kamu erotikus álláshirdetés vagy a feketén üzemelő üzletek (pár hónapig nyitva lévő) világában nehezen igazodik el mindenki ezért mi biztosítunk számotokra egy részletes beszélgetést valós, nálunk is dolgozó magyar lányokkal, akik elmondják tapasztalataikat és kérdezhetsz tőlük bármit rólunk, a svájci erotikus munkáról, a keresetről, a mi szalonunkról. 

Svájci tulajdonos | extrák 100%ban a tied | heti 5000 chf kereset | profi hirdetések | magyar recepciós

A svájci tulajdonos évtizedek óta üzemeltet erotikus szalont Basel-ben, a városban Svájcban, ahol 3 ország vendégeit kapod meg egy helyen egyszerre, hiszen a városban található a francia-német-svájci határ, így természetesen rengeteg vendég jár át Franciaországból és Németországból hozzánk. 

A vendégkörünk gáláns, gazdag férfiakból áll, akik rendszeresen visszajárnak

Ezért is nagyon fontos az alapvető minimális nyelvtudás, de ha nem beszélsz nyelvet, akkor is dolgozhatsz nálunk, hiszen magyarul beszélő recepciós és lányok várnak, akik segítenek a kommunikációban is! Viszont a másik fontos dolog a szervized és itt nem arról bezsélünk, hogy vállalj mindent, hanem arról, hogy amit vállalsz azt csináld jól és légy kedves a vendégekkel, építs vendégkört magadnak és érd el, hogy visszajárjanak hozzád. 

Te magad vagy a kereseted legfontosabb befolyásolója, minden más csak másodlagos!

Mit jelent a jó kereset? Több típusú, vagy kategóriájú lány van, mindenki máshogy néz ki, más az életkora, más a szervize, nyelvtudása, de még csak azt is mondhatnánk más a kisugárzása, mivel sokszor látjuk azt, hogy 1 lányért megőrül minden férfi és szinte semmit sem kell tenni ahhoz hogy ő keressen a legjobban, viszont van az a típus is, akinek hiába van profi hirdetése, képei, egyszerűen nem megy neki a üzlet... Ez nem feltétlenül az üzletünk hibája, hiszen mi mindent megteszünk a jó kereset eléréséhez (profi hirdetések minden lánynak, hirdetések az üzletnek, billboardok városzerte, reklám a helyi rádióban, stb)

Mit jelent az erotikus Salon? 

Svájcban és sok más országban külföldön az erotikus munkát teljesen legálisan végezheted olyan munkahelyeken, melyeket privát lakásnak, erotikus stúdiónak, Salonnak vagy szalonnak is hívnak. Ezek luxus kialakítású, igényes munkahelyek ahol diszkréten és biztonságosan tudsz dolgozni és a rendőrséggel sem lesz gondod, adót fizetnek utánad.  

Minden extra 100%ban a tiéd❗ Sklavin és domina lányok jelentkezését is várjuk. 

A szalon kialakítása luxus felszerelésű, minőségi ágyak, bútorok, felszerelt konyha, fürdőszoba és nappali tv-vel, ingyenes wifi-vel, maximális higiéniával zárható széffel az értékeid számára. A közelben bevásárlóközpont található, így mindent megvásárolhatsz amire szükséged van, vagy pénzt is küldhetsz haza. 

Nálunk nincs tömegnyomor, maximum 6 lány dolgozik együtt!

Minden, ami a munkához szükséges, ingyenes biztosítjuk a lehető legjobb minőségben - mi odafigyelünk az egézségedre, higiéniára és a komfortodra. Üdítő, italok, kávé, tea ingyenes és profi hirdetéseket biztosítunk az interneten és újságokban is. 

Kereset hetente 5000 CHF tisztán vagy több! Ez csak rajtad múlik!

Ha nincs erotikus portfóliód, akkor profi képeket készíttetünk rólad a hirdetéseidhez! 

Magas árakkal dolgozunk és a legális munkavállalási engedélyed elkészítjük (ha elfogyott a 90 napod, segítünk az engedélyt elintézni). Napi elszámolás van és 100% diszkréció!

ÚJDONSÁG / Nézd meg videó hirdetésünket is!

A svájci főnökség vár minden keresni akaró lányt, akik profi és korrekt feltétekkel dolgoznának olyan bejáratott helyen ahol szinte csak magyar lányok vannak és barátságos magyarul is beszélő recepciós, akivel megoszhtaják kérdéseiket, problémáikat. Ne habozz, jelentkezz most, küldd el kérdéseid nekünk emailben, sms-ben, viberen, whatsappon ingyenesen. 

Web: WWW.XXX-JOB.CH

Elérhetőség angol / német / magyar nyelven: Tel.: +41 78 864 1535

- Viber // Whatsapp -
Nézd meg a képeket, ez a környezet fogad majd!