profile img
alert icon
Figyelem!
alert icon
Belépési adataid, a profilodat és a feltöltött kreditedet egyaránt használhatod az összes RED-LIFE hirdetőoldalon és támogató oldalainkon is (red-life.hu, erotikusmunka.info, erotikusmunka.net).
2023-11-25
(frissítve 3 hónapja)
70
megtekintés

Miről ismered fel azokat, akik erotikus munkából élnek Magyarországon? A választ a cikkben találod!

Miről ismered fel azokat, akik

Azt gondolnánk, hogy minden erotikus munkát végző lányon látszik, hogy miből él pedig ez nagy tévedés

Kezdjük rögtön azzal, hogy mi számít erotikus munkának? Ha 10-15 éve kérdeztünk volna erről egyszerű hétköznapi embereket az utcán, biztosan azt a választ kaptuk volna, hogy azok a lányok, akik bizonyos környékeken vagy autóutakon állnak és várják a vendégeiket (prostik).

Ehhez képest nagyon erős váltás, hogy 2023-ban erotikus munka lehet a: webcam munka, onlyfans tartalomgyártás, digitális domina, erotikus masszás szalon 18+ kiegészítéssel, privát lakások diszkrét szexmunkára, escort munkák világszerte, és még sorolhatnánk.

A napokban futottam bele egy olyan kommentbe a redditen, ahol a magyar felhasználók (férfiak) szerint Magyarországon mindenki k**va. A poszt az egyik magyar celebről szólt, akiről szintén kiderült, hogy a médiaszereplései mellett, erotikus munkából él.

Érdekességként hozzá tenném, mivel a bizonyos lány erotikus tartalmakat árult magáról, így az, aki ezt a posztot írta nyilván előfizető a csatornáján...

Tehát fogyasztani, vásárolni erotikus tartalmat oké, de azt aki ezt a munkát végzi, el kell ítélni.

Nem tudom ki, hogy áll ehhez a témához, ez szerintem minden csak nem korrekt.Milyen egy szexmunkás 2023-ban?

Ha egy Barbie baba jutna eszedbe, 0 IQ-val, és babarózsaszín BMW-vel, tévedsz.

Azok a lányok, akik erotikus munkából élnek, egytől egyig okkal teszik. Így szexmunkás lehet az a szemüveges, vékony, csendes egyetemista lány is, aki már évek óta a szomszédod és alig mozdul ki.

De ugyanúgy a kedvenc tanárod is lehet, hogy így egészíti ki a keresetét, mert máskülönben nem tudná egyedül nevelni a gyerekeit.

Sőt, ami talán egyeseknek a legmeglepőbb, "nem csak a húszéveseké a világ", sokan 60-70+ kor után vágnak bele az erotikus karrierbe.

minden korosztály végez erotikus munkát

Miért olyan nehéz megállapítani, hogy valaki erotikus munkát végez?

A válasz nagyon egyszerű, mivel változott a világ, így az is, hogy kik végeznek erotikus munkát. Azok akik sikeresek akarnak lenni és minél többet keresni a lehető legrövidebb idő alatt tudják, hogy vannak az erotikus munkák világában is bizonyos követelmények, amiknek meg kell felelni.

Ebben az esetben teljesen mindegy, hogy magyar, vagy külföldi erotikus munkáról van is szó, vagy épp online, vagy "normál" szexmunkáról.

2023-as követelmények, erotikus munka esetében:

  • angol ill. német nyelvtudás
Országtól függetlenül már mindenhol elvárás az idegen nyelvek ismerete, ezt nem is kell külön magyarázni, a kommunikáció fontos eleme az erotikus szolgáltatásoknak, így minél több nyelven beszélsz, annál több vendéged lehet.

  • igényes, ápolt megjelenés
Tévhit, hogy ez az állandó plasztikai műtéteket jelenti, sőt egyre inkább kerülnek "divatba" a természetes jegyek. Az ócska lenőtt szőke póthaj, extra hegyes neon körmök és elrontott mellműtétek nem hozzák vissza az árukat, ez már teljesen biztos.

  • kedves, mosolygós kisugárzás
Bár meglepő, de nem véletlenül írja sok tulajdonos bele az erotikus munka hirdetésébe ezeket a követelményeket. Hiába a szép külső, ha rideg és idegen tekintet fogadja a vendéget, azt sem biztos, hogy az első alkalomra marad, a következőre viszont tuti nem.

A sok pénz és luxus utazás gyanús fiatal lányoknál, akkor az azt jelenti, hogy szexmunkások?

Ezen a ponton csak ezt lehetne gyanús jelnek venni, de sajnos ezt is meg kell cáfolnunk. Azoknál a szexmunkásoknál akik okosan végzik a munkájukat, nem fogod látni Instán, hogy mire költi a pénzét, ugyanis 2023-ban a legtöbben befektetnek, ingatlant vásárolnak, vagy épp csak olyanra költenek amivel a jövőjüket be tudják biztosítani.

Még ha folyamatosan luxus cikkeket is látsz valaki közösségi média oldalán, akkor is lehet, hogy sima influenszerrel állsz szemben, aki ezeket ingyen kapja.

Utazni pedig ma már nem akkora luxus, mint egy évtizeddel ezelőtt, a last minute utak, diák utak, vagy épp szezonális munkák már nem csak a közelre vonatkoznak, hanem bárhol a világon találhatsz ilyen lehetőséget, így csak azért, mert valaki csinos, fiatal és feltett egy képet New Yorkból, még nem biztos, hogy szexmunkára ment ki.

Összegezve: nem lehet felismerni azt, aki a testéből él és nem is kell. Mindenki a saját sorsáért felel, és dönti el, hogy miből él.

Ehhez csupán azoknak van köze, akiket a szexmunkások beavatnak az életükbe.

Regisztráció

Válassz egyedi felhasználónevet és számodra könnyen megjegyezhető jelszót. E-mail címed pontosan írd be, mert oda küldjük regisztrációs adataidat.

Felhasználónév

jelszó

jelszó újra

E-mail cím

Telefonszám

(nem kötelező)

vagy
azonnali belépés a közösségi oldaladdal
Már van felhasználói fiókod?
Jelentkezz be itt!
reg form userimg
reg form userimg
reg form userimg
reg form userimg

Már 77 883 felhasználónk van

Válassz egyedi felhasználónevet és számodra könnyen megjegyezhető jelszót. E-mail címed pontosan írd be, mert oda küldjük regisztrációs adataidat.

  • A fórum használata
  • Privát üzenetküldés a regisztrált tagok között
  • Kedvencekhez adás, hirdetésfigyelő
  • Gyorsított jelentkezés, elérhetőségeid automatikus kitöltése
  • Elérhetőségek lekérése ingyenes apróhirdetésből vagy felhasználó adatlapjáról
  • Titkos munka és hirdetési ajánlatok
  • Rejtett jelentkezők felfedése
Elfelejtetted a jelszavad?

Írd be a regisztrált e-mail címedet és kattints az 'Elküldöm' gombra! E-mailben kapsz tőlünk egy link-et, amire kattintva beállíthatod az új jelszavadat és azonnal beléphetsz!