profile img
alert icon
Figyelem!
alert icon
Belépési adataid, a profilodat és a feltöltött kreditedet egyaránt használhatod az összes RED-LIFE hirdetőoldalon és támogató oldalainkon is (red-life.hu, erotikusmunka.info, erotikusmunka.net).
2023-11-29
(frissítve 8 hónapja)
183
megtekintés

Mellékállásban végzett erotikus munka miatt jogos az azonnali kirúgás? Az OnlyFans modell szerint nem!

Mellékállásban végzett erotikus munka miatt

Jogosan perli korábbi munkahelyét az a mexikói doktornő, aki mellékállásban erotikus munkát is végez

Nappal mesterdiplomával rendelkező orvos, éjjel sztriptíz munkát vállal és erotikus tartalmakat gyárt az OnlyFans csatornájára. Ki mondja meg, hogy egy felnőtt ember mit kezdhet a szabadidejével?

Egy korábban orvosként dolgozó nő beperelte előző munkahelyét, miután kirúgták néhány Instagramra feltöltött pikánsabb fotója miatt.

Bár nem ekkor kezdte az erotikus pályafutását, mégis itt lett gyanús a szemfüles volt munkatársainak.Dr. Jovanna Isabel Ortega az Issstecali mexikói orvosi cégnél dolgozott, miközben másodállásban sztriptíz táncosként keresett egy kis extra pénzt, valamint az OnlyFans-re töltött fel magáról kimondottan erotikus jellegű tartalmakat.

Egy ideig minden gond nélkül tudott a két eltérő területen dolgozni, azonban a 33 éves nő megosztott magáról néhány fotót az Instagram oldalán, melyek egyértelművé tették mellékjövedelmének forrását – napokkal később pedig érkezett a hivatalos értesítés a kórházból való elbocsátásáról.

Noha Ortega eleinte azt mondta, hogy nem fogja beperelni korábbi munkaadóját, mégis rászánta magát erre a lépésre.

A helyi média szerint igen jó esélyekkel indul a bíróságon a táplálkozástudományi mesterdiplomával rendelkező orvos, miután munkaszerződése nem tartalmazott olyan záradékot, amely megtiltotta volna, hogy OnlyFans-fiókkal rendelkezzen, így akár az elmúlt hónapok elmaradt munkabért is kifizethetik neki.A mexikói nő esete nem egyedi; egyre több munkáltató találkozik a dilemmával, hogy meddig van beleszólásuk az alkalmazottak magánéletébe, illetve abba, hogy azok vállalnak-e másodállást munkájuk mellett.

Ehhez azonban nem kell messzire menni, még csak erotikus munka témába sem kell keveredni. 2023-ban már olyan szinten előtérbe került az online jelenlét, hogy egy alkalmazottat számon kérhetnek a közösségi média bejegyzései, aktivitása és profiljai miatt is.

Amíg azonban nincs konkrét leírása ennek a munkaszerződésben, addig beleszólásuk sincs a munkavállaló magánéletébe.

Legutóbb arról a tanárnőről írtunk, akit az OnlyFans profilja miatt bocsátottak el, azonban a szülők már petíciót is indítottak, hogy mégis taníthasson.

Forrás: 24.hu

Regisztráció

Válassz egyedi felhasználónevet és számodra könnyen megjegyezhető jelszót. E-mail címed pontosan írd be, mert oda küldjük regisztrációs adataidat.

Felhasználónév

jelszó

jelszó újra

E-mail cím

Telefonszám

(nem kötelező)

vagy
azonnali belépés a közösségi oldaladdal
Már van felhasználói fiókod?
Jelentkezz be itt!
reg form userimg
reg form userimg
reg form userimg
reg form userimg

Már 82 183 felhasználónk van

Válassz egyedi felhasználónevet és számodra könnyen megjegyezhető jelszót. E-mail címed pontosan írd be, mert oda küldjük regisztrációs adataidat.

  • A fórum használata
  • Privát üzenetküldés a regisztrált tagok között
  • Kedvencekhez adás, hirdetésfigyelő
  • Gyorsított jelentkezés, elérhetőségeid automatikus kitöltése
  • Elérhetőségek lekérése ingyenes apróhirdetésből vagy felhasználó adatlapjáról
  • Titkos munka és hirdetési ajánlatok
  • Rejtett jelentkezők felfedése
Elfelejtetted a jelszavad?

Írd be a regisztrált e-mail címedet és kattints az 'Elküldöm' gombra! E-mailben kapsz tőlünk egy link-et, amire kattintva beállíthatod az új jelszavadat és azonnal beléphetsz!