Hétköznapi munkával vagy szexmunkával lehet többet keresni?

Erre a kérdésre kerestük a választ.

Az erotikus munkával foglalkozók többsége azt vallja, hogy kevés munkával nagy bevétel érhető el...

Magyarországon megéri prostitúcióból élni?

Az erotikus munka és annak minden fajtája egyre jobban terjedőben van olyan országokban, ahol a megélhetés nincs egyenes arányosságban a hétköznapi munkákból megkeresett jövedelmekkel. Sokan azt mondják, hogy szexmunkából sokkal több pénz kereshető legálisan, mint ugyanannyi idő alatt végzett egyéb munkával.
Magyarországon a prostitúció 1993 óta engedélyezett tevékenység amihez 2006-tól lehet kiváltani vállalkozói igazolványt a szexmunkásoknak.
Ebből is látszik, hogy a munka legalizálva van Magyarországon. Persze vannak olyan törvényi feltételek amiknek teljesülnie kell, de azok is a legtöbb esetben megvalósítható feltételek. A szexmunkások saját lakásban végezhetik a munkát, viszont az utcán csak az arra kijelölt zónába, így nem meglepő, hogy az erotikus munkával foglalkozók zöme lakásban dolgozik kulturált körülmények között. A privát lakás, ahogy az erotikus munkával foglalkozók körében nevezik ezeket a lakásokat megfelelnek a legigényesebb vendégeknek is. Sok esetben exkluzív lakásokról van szó.

Az erotikus munka nagyobb szabadságot ad a benne dolgozók részére, mert ők döntik el, hogy mikor és mennyit dolgoznak

25 éves korom óta vagyok prostituált, de igazából csak hobbiból vagyok az, mert van egy teljesen hétköznapi életem ahol jól érzem magam, de ennek ellenére időről időre visszatérek.  
Ennek csak az szab határt, hogy kinek mennyi pénzre van szükség a megélhetéshez, és az fontos tényező, hogy a prostituált csak ebből él, vagy van hétköznapi munkahelye is. További döntő tényező az is, hogy Magyarországon hol él. Budapesten dolgozó prostituáltak nagyobb előnyt élveznek a főváros nagysága és idegenforgalmi székhelye miatt. Az esetek döntő többségen a legfőbb tényező maga a prostituált és az, hogy erotikus munkáját hogy végzi.
erotikus munka lányoknak magyarországon

A lányok miért döntenek a szexmunka mellett?

Jobb élet színvonalon szeretnék élni, mint eddig... és mindenki maga dönti el, mihez kezd a saját testével...
Az esetek döntő többségében a prostituáltak ezzel kezdik a döntésüket az erotikus munka mellett, mert a hétköznapi munkájukban keresett pénz kevés. További számos érvet vonultatnak fel, a szabadabb élet, a több pénzt, és a mindennapi élet szükséges velejáróit sorolják fel. Mindezek mellett számos esetben egyfajta többletet szeretnének a hétköznapokba.
Én azért lettem prostituált mert szeretem a szexet...
A másik véglet innen kezdődik, mert a szexmunkások között akadnak olyanok akiknek nem az anyagi biztonság, a jó lét a kulcskérdés az erotikus munkájukban, hanem maga a szexualitás mert szeretik. A prostituáltak azon részét képezik ezek a lányok akik elsősorban saját lakásukba fogadják a vendégeiket egyfajta luxus szeretők. Egyre többen vannak, hiszen egyre több fiatal egyetemista szeretne az egyetem mellett dolgozni, ahol kevés munka mellett sok pénzt kereshetnek.
Nekem nem volt egyéb lehetőségem, azért csinálom, hogy megéljek
Vannak olyan szexmunkások akik azért válnak prostituálttá, mert nincs egyéb lehetőség a birtokukba, és a mindennapok átéléséhez kell az erotikus munkát végezni. A szükségmegoldásként vállat erotikus munka is kifizetődő, hiszen biztos anyagi háttér érhető el vele.
szexmunka magyarországon

Az erotikus munkával eltöltött idő és az érte kapott pénz tényleg kiemelkedő?

A szexmunkások szinte egybehangzó véleménye az, hogy kiemelkedő fizetés érhető el rövid idő alatt.
A prostituáltan nem fejtették ki bővebben, hogy pontosan mennyit keresnek az erotikus munkájukkal, de ha megvannak elégedve vele akkor biztosan több mint elég, és egyes esetekben a biztos megélhetés záloga. Talán ezért is egyre több a prostituált Magyarországon és ezen belül Budapesten. Az estek többségében megvan a második választás lehetősége is, a hétköznapi munkáé, de mégis a szexmunkások döntő többsége ezt az életet választja, nem véletlenül.
A legjobb az, hogy ha sok a prostituált létből, elmegyek egy kicsit pihenni és utána újult erővel folytatom.
A szexmunkások többsége azt vallja, hogy így van lehetőségük több pihenésre is, mert a keresett összegből erre is futja.

Szeretnél te is szeretnél sok pénzt keresni erotikus munkával?

Keress erotikus munkát az Erotikusmunka.net oldalon és jelentkezz.