profile img
alert icon
Figyelem!
alert icon
Belépési adataid, a profilodat és a feltöltött kreditedet egyaránt használhatod az összes RED-LIFE hirdetőoldalon és támogató oldalainkon is (red-life.hu, erotikusmunka.info, erotikusmunka.net).
2023-12-23
(frissítve 5 hónapja)
112
megtekintés

Leesik az állad! Most megtudhatod mennyit keresnek online erotikus munkával az OnlyFans legjobbjai

Leesik az állad! Most megtudhatod

Iggy Azalea és Cardi B elképesztő összegeket keresnek OnlyFans erotikus munkával

Hacsak nem egy barlangban élsz, akkor tudni fogod, hogy sokan rendkívül magas összegeket keresnek OnlyFans erotikus munkából, amely manapság már egy nagyon elterjedt erotikus munkalehetőség.

És nem csak a megszokott erotikus tartalomkészítők csatlakoztak a platformhoz 2016 óta, hiszen rengeteg híresség is kapott az alkalmon, és bevállalta ezt az új fajta webkamerás munkát.

Bella Thorne-tól kezdve találkozhatunk Cardi B-vel is, de sok más sztár nevét felismerhetjük az OnlyFans platformon, mint például Katie Price, vagy Drea De Matteo.Viszont a felmerül egy jelentős kérdés.

Ki keresett a legtöbbet idén OnlyFans erotikus munkával?

Kanye West volt barátnője, Amber Rose jelenleg az ötödik helyen áll, és eddig 26 millió dollárt (9 milliárd forint) keresett a platformon (ahol 5 dollár havi előfizetési díjat számít fel).

Eközben az egykori Disney-sztár, Thorne 32 millió dollárt (11 milliárd forint) keresett erotikus munkával.

A harmadik helyen található Blac Chyna, aki miután havi 19,99 dollárt kért erotikus tartalmaiért, 35 millió dollárt keresett (12 milliárd forint)

– de márciusban bezárta fiókját.

Harmadik helyről nagyot kell ugranunk a másodikra, mivel 2023-ban Cardi B eddig 10 millió dollárral keresett többet, így a teljes bevétele 45 millió dollár volt (több, mint 15 milliárd forint).

Cardi B erotikus munkából él

Cardi B-t azonban az ausztrál rapper, Iggy Azalea előzte meg, aki két éve nem adott ki új zenét.

A női rapper eddig 48 millió dollárt keresett online erotikus munkával, azaz több, mint 16 milliárd forintot.

Ezt kevesebb, mint egy év alatt sikerült elérni fiókja létrehozása óta.

A 33 éves rapper csak januárban csatlakozott a platformhoz, míg Cardi B 2020 óta készít erotikus tartalmakat az OnlyFans-en.

A LELO jelentése szerint még Tyga, Chris Brown és Austin Mahone is az OnlyFans leggazdagabb erotikus tartalomkészítői közé tartoznak.

Iggy Azalea OnlyFans erotikus munkát végez

Amikor az év elején csatlakozott az OnlyFans-hez, Iggy (valódi nevén Amethyst Amelia Kelly) azt mondta, hogy nem tudta, hogy ennyire kreatív lehet az erotikus platformon.

Bevallom, sosem tudtam, hogy az OnlyFans olyan hely, ahol kreatív lehetek, így nem számítottam arra, hogy velük fogok együtt dolgozni az eddigi legnagyobb projektemen!

– magyarázta.

Bevallotta, hogy először túl kellett tennie magát az OnlyFans erotikus munkára vonatkozó tévhiteken, majd rájött, hogy számára ez a tökéletes platform egy multimédiás elképzelés kivitelezéséhez.

Amikor az OnlyFans oldalhoz csatlakozott, Iggy egyben elindította a „Hotter Than Hell” című projektjét, amely az ígéretek szerint

kreatív, színes, szórakoztató és kimondottan dögös lesz.

A hírek szerint a közönség decemberben ismerkedhet meg a kész projekttel, amikor Iggy könyve is megjelenik.

Forrás: Unilad.

Regisztráció

Válassz egyedi felhasználónevet és számodra könnyen megjegyezhető jelszót. E-mail címed pontosan írd be, mert oda küldjük regisztrációs adataidat.

Felhasználónév

jelszó

jelszó újra

E-mail cím

Telefonszám

(nem kötelező)

vagy
azonnali belépés a közösségi oldaladdal
Már van felhasználói fiókod?
Jelentkezz be itt!
reg form userimg
reg form userimg
reg form userimg
reg form userimg

Már 80 611 felhasználónk van

Válassz egyedi felhasználónevet és számodra könnyen megjegyezhető jelszót. E-mail címed pontosan írd be, mert oda küldjük regisztrációs adataidat.

  • A fórum használata
  • Privát üzenetküldés a regisztrált tagok között
  • Kedvencekhez adás, hirdetésfigyelő
  • Gyorsított jelentkezés, elérhetőségeid automatikus kitöltése
  • Elérhetőségek lekérése ingyenes apróhirdetésből vagy felhasználó adatlapjáról
  • Titkos munka és hirdetési ajánlatok
  • Rejtett jelentkezők felfedése
Elfelejtetted a jelszavad?

Írd be a regisztrált e-mail címedet és kattints az 'Elküldöm' gombra! E-mailben kapsz tőlünk egy link-et, amire kattintva beállíthatod az új jelszavadat és azonnal beléphetsz!