Hatalmas forgalomra számítanak a prostituáltak az ünnepek közeledtével

Minden év talán legpörgősebb időszaka a decemberi őrület, ami az adventi naptár visszaszámlálásával kezdetét veszi

Az adventi időszak

10 éve vagyok prostituált, minden év adventi időszakában keresem meg a keresetem jó nagy részét.
Egy újabb év végi utolsó rohanás, az erotikus munkával foglakozók is az utolsó nagy időszakra készülnek, hogy a szentestét a megérdemelt pihenéssel töltsék. Mint minden szolgáltatás az erotikus szolgáltatásoknak is ilyenkor van a csúcspontja, sokkal több vendég, akik egy lopott óráért elszaladnak kedvenc prostituáltjukhoz is, hogy ott ledobjanak egy kis feszültséget és újult erővel nekivágjanak az ünnepek előtti utolsó rohamok egyikének. A szexmunkás akik nem állnak be az üzletekben kígyózó sorokba, sokkal nagyobb bevételre, és talán sokkal nagyobb figyelemre is számíthatnak.
Majd megveszem a januári leárazásokban
A Black Friday már elmúlt, aki kicsit olcsóbban, vagy nem is kicsit sokkal olcsóbban szeretett volna megvenni egy ajándékot az megtette. Aki nem annak a sorbaállás maradt. Aki meg megunta az elmegy egy erotikus munkáshoz, lehet nem segít a sorbaállás nehézségein, de tud valami olyat amivel a hozzáforduló kuncsaftok, kicsivel könnyebben veszik majd utána ezt az akadályt. Valószínűleg abban is igaza van, hogy előregondolkodva már túl van egyrészt a nyüzsgésen, másrészt meg majd bepótolja.
erotikus munka lányoknak

Adventi időszak és ez erotikus munka

A pénz fontos, és az is, hogy ilyenkor bőkezűbbek a vendégek... bolond lennék ha kihagynám...
A szexmunkások szerint ilyenkor ők is számíthatnak adományra, egy kis pluszra, no nem mikuláscsomagra, és nem is szaloncukorra hanem a vendégek ilyenkor több borravalót adnak nekik.

Minél kevesebb nap van hátra annyival többet kell dolgozni

Advent első hete és a negyedik között hatalmas a különbség, az utolsó hét napjain akár huszonnégy órában is lenne munka, annyi ilyenkor a vendég
Az erotikus munkával foglalkozók, talán az év végi utolsó hajtásra készülnek az ünnepek előtt, és számukra talán ez a legmegterhelőbb időszak. Ami talán abban nyilvánul meg a legjobban, hogy vendégeik száma ilyenkor maximumon van.
Sokan vagyunk, sokan vagyunk szexmunkások, de még mindig ezzel kereshetek a legjobban.
A szexmunkások sok mindenről beszélnek, de van pár dolog amiről nem vagy csak ritkán, és van amiről egyáltalán nem beszélnek. A bevételeikről sok esetben csak annyit árulnak el, hogy sok vagy kevés, de sok esetben valós összegeket nem adnak ki. A másik rész az egyáltalán nem az pedig a kuncsaftjaik kiléte, ezekről nem beszélnek, főleg ha a vendégük visszajárós.
Gogo táncolok esténként. A esti privék száma ilyenkor a legmagasabb, sőt van, hogy a vendégek egymásra várnak egy egy öltáncért.
A táncos klubban dolgozóknak is erőltetett menet az adventi időszak, nem csak a szexmunkásoknak. A táncos munkások is megtapasztalják a feszített munkatempót, mert az ünnepi időszakban egyre többen mennek el szórakozni az egész éves hajtás után. Persze neki lesz még egy mindent bele év vége ami talán még erősebb.
szexmunka lányoknak

Erotikus munka és az ünnepek előtti időszak

Számomra minden év legdolgozósabb időszaka, de a sok munka sok pénzt is jelent, és számomra talán ez a legfontosabb
Az erotikus munkával foglalkozóknak az ünnepek előtti időszak kiemelkedően fontos és kiemelkedő bevételt hordoz magában. Ez alól a budapesti erotikus munka sem kivétel. Számos szexmunkás ilyenkor mindent félretéve dolgozik, hogy sokkal jobb életet tudjon biztosítani magának és családjának.

Vegyél te is részt az év végi őrületben szexmunkásként!

Jelentkezz az ErotikusMunka.net oldalon található erotikus munka hirdetések egyikére és keress te is kiemelkedően.