profile img
alert icon
Figyelem!
alert icon
Belépési adataid, a profilodat és a feltöltött kreditedet egyaránt használhatod az összes RED-LIFE hirdetőoldalon és támogató oldalainkon is (red-life.hu, erotikusmunka.info, erotikusmunka.net).
2023-12-11
(frissítve 4 hónapja)
126
megtekintés

Gyakrabban néznek a dolgozók pornót munkaidőben, mint gondolnád

Gyakrabban néznek a dolgozók pornót

Állítólag sokan néznek pornót a munkahelyükön, talán te is?

Egy új kutatás szerint a munkavállalók jelentős hányada nem épp a munkájával foglalkozik a munkaidejében, amelyért fizetést kap. Ez viszont csupa jó hír a pornós munkát végzőknek, nem kell aggódni az felnőtt tartalom iparág jóléte miatt.

Amikor a pornó iránti keresletről van szó, a magyarok is lelkes célcsoportnak bizonyulnak.

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság által nemrégiben végzett kutatás rámutatott arra, hogy csaknem ugyanannyian fogyasztják Magyarországon az erotikus filmeket, mint ahányan a Netflix streaming szolgáltató tartalmait veszik igénybe.

A britek is láthatóan kedvelik ezt az erotikus műfajt, erre utal legalábbis egy ottani kutatás, amely a lakosok pornófogyasztási szokásairól ad információkat.Érdekes következtetések a pornós munka számára is

Ráadásul olyan tanulsága van a kutatásnak, ami talán univerzálisan is érdekes lehet.

Az Egyesült Királyság telekommunikációs szabályozó hatósága, az Ofcom (Office of Communications) évente elkészíti az Online Nation jelentést, amely a lakosság internethasználati szokásait vizsgálja.

A jelentés tartalmazza a pornónézés szokásait is, és az idei kiadvány arra a következtetésre jutott, hogy a brit felnőttek 29 százaléka fogyasztott erotikus tartalmakat.

A 2023 májusában gyűjtött adatok alapján összesen 13,8 millió emberről van szó, közülük közel egyharmad, azaz 27%-a nő.

A nézők legkedveltebb platformja a PornHub, amely 8,4 millió nézővel rendelkezik, és 18%-os részesedést ér el.

Ezt követi a Chaturbate (9%) és az Xvideos (8%).

Pornónézés a munkahelyen

Különösen figyelemre méltó az a kimutatás, hogy a britek mikor fordulnak a pornóhoz.

Az Ofcom adatai szerint a 18 év feletti britek 21%-a reggel 9 és délután fél 6 között, tehát munkaidőben látogatták a pornóoldalakat.

Ez természetesen nem zárja ki, hogy például azok, akik szabadságon vannak vagy a hétvégén érdeklődnek az erotikus munka ezen ágazata iránt, torzíthatták a statisztikát.

Ugyanakkor valószínűleg naivitás lenne azt feltételezni, hogy a munkahelyi PornHub-böngészések ne szerepelnének a statisztikában.

A felmérés emellett rámutat arra is, hogy a nappali látogatók átlagosan 55 percet, míg az éjszakaiak 59 percet töltöttek a felnőtt tartalmakkal.

Forrás: PCW.

Regisztráció

Válassz egyedi felhasználónevet és számodra könnyen megjegyezhető jelszót. E-mail címed pontosan írd be, mert oda küldjük regisztrációs adataidat.

Felhasználónév

jelszó

jelszó újra

E-mail cím

Telefonszám

(nem kötelező)

vagy
azonnali belépés a közösségi oldaladdal
Már van felhasználói fiókod?
Jelentkezz be itt!
reg form userimg
reg form userimg
reg form userimg
reg form userimg

Már 79 512 felhasználónk van

Válassz egyedi felhasználónevet és számodra könnyen megjegyezhető jelszót. E-mail címed pontosan írd be, mert oda küldjük regisztrációs adataidat.

  • A fórum használata
  • Privát üzenetküldés a regisztrált tagok között
  • Kedvencekhez adás, hirdetésfigyelő
  • Gyorsított jelentkezés, elérhetőségeid automatikus kitöltése
  • Elérhetőségek lekérése ingyenes apróhirdetésből vagy felhasználó adatlapjáról
  • Titkos munka és hirdetési ajánlatok
  • Rejtett jelentkezők felfedése
Elfelejtetted a jelszavad?

Írd be a regisztrált e-mail címedet és kattints az 'Elküldöm' gombra! E-mailben kapsz tőlünk egy link-et, amire kattintva beállíthatod az új jelszavadat és azonnal beléphetsz!