profile img
alert icon
Figyelem!
alert icon
Belépési adataid, a profilodat és a feltöltött kreditedet egyaránt használhatod az összes RED-LIFE hirdetőoldalon és támogató oldalainkon is (red-life.hu, erotikusmunka.info, erotikusmunka.net).
2023-12-02
(frissítve 5 hónapja)
77
megtekintés

Figyelmeztető jelek és tanácsok, hogy biztosra menj, ha legális, bejelentett erotikus munkahelyre akarsz jelentkezni

Figyelmeztető jelek és tanácsok, hogy

Így ismerheted fel az illegálisan működő erotikus vállalkozások hirdetéseit Magyarországon és külföldön egyaránt

Évekkel sőt, akár évtizedekkel ezelőtt csak ismeretség és kapcsolatok által lehetett erotikus munkát vállalni, ma már az erotikus álláskeresés számos platformon zajlik, és a jelentkezők számára kihívást jelenthet megkülönböztetni a hivatalos tulajdonosok által közzétett 18+ állásajánlatokat a potenciálisan gyanús vagy nem illegálisan működő felnőtt munkahelyek hirdetéseitől.

Az pedig csak hozzátett a problémához, hogy mivel minden online zajlik, rengeteg tartalom cserél gazdát, így a visszaélések száma is megnőtt, nem beszélve az előre fizetendő "díjakról", amiről eddig minden esetben kiderült, hogy csupán egy újabb mód a csalásra. Így minden szexmunkát keresőnek nagyon oda kell figyelnie arra, hogy biztosan megbízható, korrekt és legális hirdetésre jelentkezik.

A teljesen kezdők, akik még csak most vágnának bele az erotikus karrierbe, vannak a legjobban kiszolgáltatva a csalóknak

Ahhoz, hogy hatékonyan navigáljunk az online erotikus munka hirdetőoldalakon és más álláskeresési csatornákon, elengedhetetlen felismerni a potenciális veszélyeket és tudatosan dönteni arról, mely ajánlatokra érdemes reagálni.

Ebben a cikkben áttekintjük azokat a jellemzőket és figyelmeztető jeleket, amelyek arra utalhatnak, hogy egy állásajánlat nem hivatalos, és adunk néhány tanácsot a biztonságos álláskeresés érdekében.Talán az egyik legfontosabb tanács, hogy nézz utána a hirdetett munkának online

A leggyanúsabb jel mind közül, ha nincs sem város név, sem weboldal de még neve sincs az adott munkahelynek. Természetesen lehet kivétel egy diszkrét privát lakás, de azt is kell hirdetni ahhoz, hogy a vendégek megtalálják, így logikus, hogy valahol online meg kell tudnod találni!

Elvégre hozzád hogy fognak megérkezni a vendégeid, ha nem is ismerik / látják az adott erotikus munkahelyet?

erotikus munka hirdetés nélkül

Ugye te is találkoztál már olyannal, ahol csak egy mondatban összefoglalták a hirdetést, hogy: "keress sokat Amerikában, kiutazást intézzük, sok a vendég"... Ezek pont azok, ahol mindenképp kell kérni a hirdetőtől egy pontosabb leírást, helyszínt, leadórendszerről kérdezni és a legalitásról.

Ha olyan hirdetéssel találkozol, ahol csak hozzávetőlegesen adnak meg helyszínt, és ezen felül kérésre se küldenek egy hirdetést se ami a vendégeknek szól, vagy weboldalt, akkor indokolt az alaposabb utánanézés.

A Red-Life erotikus munka fórumon mindig tudsz kérdezni, érdeklődni tapasztalt szexmunkásoktól, tulajdonosoktól, recepciósoktól!

Ne félj kérdezni és segítséget kérni, mindenki elindult valahol, és senki sem mindent tudó.

Ezek a közösségek azért jöttek létre, hogy ne kelljen egyedül megbirkóznod az akadályokkal, problémákkal.

szexmunka hirdetések

Mire figyelj erotikus álláskeresés közben?

 • Professzionalizmus hiánya az álláshirdetésben
Az első és legnyilvánvalóbb jel, hogy egy állásajánlat nem legális helytől érkezik, az a professzionalizmus hiánya az erotikus munka hirdetésben. Nem a nyelvi hibákra gondolunk, mivel egy német tulajdonos próbálhat meg magyarul (fordító segítségével) hirdetést feladni, az attól még valid, azonban ha szegényes szóhasználattal és semmi lényegi tartalommal találkozol a leírásban, nincs név, sem kontakt személy, hogy ki felelne az erotikus munkaajánlatért, akkor már gyanús.

Ha az elhelyezkedésre vonatkozó információk hiányosak vagy zavarosak, és a hirdetésben helyesírási hibák, nyelvtani hibák vagy logikai eltérések vannak, ez figyelmeztető jel lehet.

 • Gyanús e-mail címek és kapcsolattartási módok
Az erotikus munkák világában nem elvárható, hogy mindenki "céges" email címet használjon, nem is erről van szó, azonban ha láthatóan kamu címek, friss email címek vannak megadva a hirdetésben, amire 0 találatot hoz a Google, akkor érdemes óvatosnak lenni.

Ilyenek lehet például a bestjob2023 @ citromail vagy freemail címek és társai.

Ezzel párosul, ha telefonszámot meg sem adnak, csak emailben várják előbb a fotókat és adatokat és majd csak ők veszik fel veled a kapcsolatot.

 • Extrém ígéretek, azonnali kezdés
Ha egy állásajánlat (legyen az erotikus vagy bármi más) túl szépnek tűnik ahhoz, hogy igaz legyen, valószínűleg az is. Az azonnali felvételt ígérő hirdetések mögött - ahol még csak rá sem kérdeznek a szervizedre, fotóidra, nyelvtudásodra - gyakran megtévesztő szándékok állhatnak.

Jól működő erotikus vállalkozásoknál mindig van egy átgondolt kiválasztási folyamat, amelyet annak érdekében követnek, hogy az adott jelentkező jól keressen, tehát mindenkinek megérje. Így például ha az adott munkahelyen csak a szőke vékony lányok keresnek, őszintén el fogják mondani az idősebb molettebb fekete hajú lánynak, hogy mire számítson, vagy ez miért nem feltétlen a megfelelő hely számára.

 • Pénzügyi kockázatok és előlegkérés
Egyértelmű figyelmeztető jel egy állásajánlatnál, amikor pénzügyi követelmények merülnek fel a jelentkezés során. Ha a hirdetést feladó személy előleget vagy egyéb pénzügyi hozzájárulást kér a jelentkezőtől, nagyon óvatosnak kell lenni. Hivatalos erotikus vállalkozások sosem kérnek pénzt a jelentkezőktől.

 • Hivatalos céginformációk hiánya
Az állásajánlattal kapcsolatos hivatalos információk hiánya, például a vállalat neve, címe, telefonszáma és weboldala, egyértelmű figyelmeztető jel lehet. Mindig ellenőrizzük a vállalatot, mielőtt válaszolnánk egy álláshirdetésre, és győződjünk meg arról, hogy adatainkat olyannak küldjük el, aki nem él vissza vele!

Az erotikus munkavállaláshoz be kell jelentsen a tulajdonos / vagy te magad a hivatalos szerveknél, így kell mindenképp elérhető adat a hirdetőtől.

Magyarországon is ilyen nehéz legális erotikus állást találni?

Magyarországi erotikus munkák esetében még egyszerűbb a történet, mivel LEGÁLISAN nem vehetne fel téged senki szexmunkára. Te magad tudsz egyéni vállalkozóként szexuális szolgáltatásokat nyújtani, azonban az, hogy fix összeget vagy vendég után fizetsz egy másik embernek, aki kezeli a telefonod és a termineid, bűncselekmény az országban.

Vannak masszázs szalonok, amik legálisan működnek és elméletben csak erotikus masszázst nyújtanak, valamint hivatalosan működő webcam stúdiók is, de az illegális erotikus állásajánlatok elkerülése érdekében mindig ébernek kell lenned, és kritikusan kell nézned az állásajánlatokat.

Ha valami gyanús vagy túl jó ahhoz, hogy igaz legyen, valószínűleg az is. Az online álláskeresés során mindig alapozzuk döntéseinket a biztonságra és az óvatosságra, és ne hagyjuk figyelmen kívül az megérzéseinket.

Regisztráció

Válassz egyedi felhasználónevet és számodra könnyen megjegyezhető jelszót. E-mail címed pontosan írd be, mert oda küldjük regisztrációs adataidat.

Felhasználónév

jelszó

jelszó újra

E-mail cím

Telefonszám

(nem kötelező)

vagy
azonnali belépés a közösségi oldaladdal
Már van felhasználói fiókod?
Jelentkezz be itt!
reg form userimg
reg form userimg
reg form userimg
reg form userimg

Már 79 512 felhasználónk van

Válassz egyedi felhasználónevet és számodra könnyen megjegyezhető jelszót. E-mail címed pontosan írd be, mert oda küldjük regisztrációs adataidat.

 • A fórum használata
 • Privát üzenetküldés a regisztrált tagok között
 • Kedvencekhez adás, hirdetésfigyelő
 • Gyorsított jelentkezés, elérhetőségeid automatikus kitöltése
 • Elérhetőségek lekérése ingyenes apróhirdetésből vagy felhasználó adatlapjáról
 • Titkos munka és hirdetési ajánlatok
 • Rejtett jelentkezők felfedése
Elfelejtetted a jelszavad?

Írd be a regisztrált e-mail címedet és kattints az 'Elküldöm' gombra! E-mailben kapsz tőlünk egy link-et, amire kattintva beállíthatod az új jelszavadat és azonnal beléphetsz!