A felső kategóriás prostituált ámulatba ejtő keresete Budapesten

Ezelőtt egy évvel, még a vidéken laktam, távol Budapesttől, éltem a mindennapi életemet, amikor hirtelen összeomlott minden... Váltottam, és félretettem mindent, és nem bántam meg...

Egy fővel bővült az erotikus munkával foglalkozók száma

Az erotikus munkával foglakozók száma szinte minden percben bővül, de mégis kevesen merik felvállalni ezt az életformát a környezetükben. Bea, nevezzük most így azt a lányt aki mesélt nekünk arról, hogy miként került bele ebbe az életbe, mi vezérelte ide, családja támogatja vagy sem, és talán a legfontosabb kérdés az, hogy eltudja így magát fogadni? Beát családi probléma vezette új erotikus munkájához, és persze az, hogy így rövid idő alatt nagyobb bevételre tehet, tehetett szert mintha előző munkahelyén, ami pénztárosi állás volt az otthonához közeli üzletben. A családi problémát nem igazán akarja ecsetelni, csak annyit árult el, hogy az akkori helyzetből nem volt más kiút, vagy az utcára költözik családjával vagy bevállalja, hogy szexmunkás lesz.
A családomhoz közeli környezetbe nem szerettem volna dolgozni az előítéletek miatt, valamint mindenféleképpen Magyarországon szerettem volna maradni, ezért Budapesten kerestem és találtam meg a probléma megoldását. Akkor nem tudtam mennyire lesz gyomrom hozzá, persze a szex mindig is közel állt hozzám, de akkor még nem tudtam, hogy mennyire fog megviselni.
A prostituált lét megviseli a környezetet, persze jó ha valakit támogatnak és úgy tud ezzel foglalkozni, hogy megértik azt, hogy miért vállalja el. Persze ez önmagában kevés, de egy kellő támogatás jól tud jönni. Bea elmondta, hogy anyja támogatta benne, vagyis elfogadja, hogy ő így döntött. A támogatás egyébként is jól jött számára, mert így könnyebben tudta feldolgozni az akkori helyzetét, nélküle sokkal nehezebb lett volna, ha még titkolódzik is.. Számára a helyzet megoldása volt az elsődleges, amihez ő ezt az utat választotta akkor, a későbbiekben kiderült, hogy döntése több értelemben is kifizetődött.
Én a pénzért csinálom, ha nem szeretném megoldani a problémát hagynám a fenébe, de lehet ezt csak most mondom, és mégsem tenném, mert sok minden múlik az erotikus munkámon. Azóta rájöttem, miért működött olyan jól a szex az előző kapcsolataimba, hát azért mert szeretem, és ezt az érzést továbbítom az ügyfeleimnek is.
Először több lehetőséget vázolt fel magának, ezek közül az egyik, amit talán akkor még jobban is szeretett volna a webkamerás munka, ahol ugyan mindent megmutat de szexkapcsolat nem jön létre. Viszont számára elég személytelennek tűnt, hogy egy webkamera előtt modellkedjen, ő inkább a testi kapcsolatok híve így úgy döntött, hogy szexmunkás lesz és többet ad magából az ügyfeleinek.
luxus erotikus munka budapesten

Budapesten töltött első hetek, hónapok

Összeszedtem pár dolgot és Budapestre jöttem, hogy beszéljek egy pár lánnyal akik ebből élnek... Visszagondolva mosolygok az akkori magamon, mára sokkal nyugodtabb és talán nyíltabb vagyok ezen a téren.
A kapott információk után szinte azonnal megtette az első lépést, készítettet egy portfóliót a jövőbeli erotikus munkájához, és nemsokára elkezdett dolgozni prostituáltként.
Az első szexmunkával eltöltött munkanapom nem volt könnyű, sőt inkább kicsit kínos, de végül is élveztem.
Bea tovább meséli az első ügyféllel töltött estét, mert ő végül úgy döntött, hogy nem az utcán hanem telefonhívásra fogja vállalni az ügyfelet. Ezért pár erotikus képpel hirdetést adott fel, ahol erotikus munkát, escort munkát vállal. Számára ez volt kézenfekvő akkor, mert akkor még nem rendelkezett saját lakással, de mint mondja azt az életet nagyon szerette, mert sokszor órákat sétált Budapesten.

A luxusprosti időszak

Emlékeim szerint a harmadik hónap környékén kaptam egy ajánlatot, hogy legyek pár hétre luxusprosti egy Magyarországon tartózkodó férfi mellett. Az összeg roppant csábító volt, hiszen olyan összegről szólt ami megváltoztatta volna asz addigi életemet, hezitáltam de elvállaltam, jól tettem.
Jó és rossz érzések voltak Beában, de ennek ellenére megtette, a teljes indokról nem szeretne beszélni, mert mint mondja, arról nem szeretne semmit mondani, csak annyit, hogy a végén rendkívül megérte. A korábbi helyzetéből való kikerülés miatt kezdett bele az erotikus munkába. Szexmunkásként az élete nem egyszerű nap mint nap kihívásokkal teli. Aki most találkozik vele az meg sem tudja mondani mivel foglalkozik, vagy foglalkozhat, mert annyira kellemes, egyáltalán nem kirívó öltözködése sem árulkodik jelenlegi munkájáról.
A pár hétből majdnem három lett, akkor én bántam mert, nem tudtam előre mikor hív, és nem akartam, hogy ne legyek elérhető, nekem ez a munkám amiért sok pénzt kapok, ezt meg kell tennem...
A luxus prostituálton látszik, hogy ezen időszak mély nyomott hagyott benne, a lényeges információt viszont elmondja. Mint mondja ezen időszak alatt nagy változáson esett át, mind a modorát, mind a szexmunkához való hozzáállása, és igen talán a gondolkozása is megváltozott, megtanulta ennek a munkának a miben létét, és ehhez igazodva átformálódott ő is.
Számomra talán a legnagyobb változást azt hozta, hogy ekkor megtanultam, hogy többet kell tennem az önfejlesztésben, hogy minőséget képviselhessek, és luxusprosti legyen belőlem.
Azzal, hogy egy a prostituált lány változott, és volt lehetősége, akarata változni az általa nyújtott erotikus szolgáltatás is megváltozott. Mint már jellemeztük Beát, egy vonzó jelenséggé vált, megtartva a visszafogott stílust.
szexmunka budapesten lányoknak

Az elmúlt pár hónap a prostituált életében

Mit mondjak, nehéz bármit mondani, egy prosti vagyok, aki elérte pár hónap alatt amiért elkezdtem, szerencsém volt, de nem mindenkinek van az.
Cseppet sem dicsekedő stílusban, sőt inkább azt lehet mondani, mindenre rá kell kérdezni, itt sem hivalkodva mondja, hogy mit sikerült elérnie ezen rövid időszak alatt. Ahogy mondja ahonnan jön ott két hónapot kell dolgozni azért, hogy ugyanannyit keressen mint itt erotikus munkával egy este megkeresett fizetésért.
Anyum elfogadja, hogy maradni akarok, mert tetszik ez az élet, az éjszaka az én világom.
Bea és a hozzá hasonló szexmunkásoknak este kezdődik az erotikus munka, és sok esetben hajnalig tart, sőt mint mondja ha éjszakára veszik igénybe a szolgáltatásait, akkor sokszor tovább is marad. A prostituálton látszik, hogy megszerette ezt az életet, és jól érzi magát benne.
Minden vendéget egy külön kalandnak tekintek, így van rossz és van jó is...
Erotikus munkához talán ez egy jó hozzáállás, és így nem érheti előre meg nem tervezett meglepetés.
Beának a nagy kaland 9 hónapja kezdődött, hogy meddig tart azt nem lehet tudni, de reméljük még kapunk információt róla.

Éld meg te is minden vendéget egy kalandnak!

Nem kell mást tenned, mint jelentkezned az Erotikusmunka.net oldalon erotikus munkára.