Magyar lány szerint Magyarországon a legjobb dolgozni prostiként

Egy prostituált mondta el, hogy számára miért pont Magyarország a legjobb, ha erotikus munkát vállal.

Honnan indult a fiatal prostituált

Svájc, Anglia és Magyarország a három ország ahol erotikus munkából élt egy lány, akit nevezzünk most Gabinak. Számára mint sokaknak ebben a műfajban csak ez a kiindulási pont maradt, révén nem gazdag családba született és mint mondta nincs nagy tehetsége és hát kitartása sem a tanuláshoz, így hamar dolgoznia kellett. De látva azt, hogy a havi jövedelme nem sokra elég, változtatni akart az életén. Ahhoz, hogy sikere legyen, egy dolog volt a zsebében, az pedig a formás külső, és egy mosolygós arc.

Budapest volt a kiindulópont

A nulláról indultam mint sokak ebben a szakmában. Először révén budapesti vagyok, itt kezdtem el, akkor még az utcán, vigyázva a törvénybe leírtakra, de látva, hogy ez nem olyan jó váltottam, szerencsére.
Egy budapesti lakásban kezdett el dolgozni, és oda várta a vendégeit, ügyelve arra, hogy gondosan hirdesse magát és szexmunkáját kiemelt hirdetésekben, hogy a vendégei biztosan megnézzék szexi képeket csatolt magáról. Ügyelt a jól megválasztott képekre, mert néha a kevesebb több és ami csak sejthető az izgatóbb. De itt nem állt meg, és egyéb rovatokba adott fel hirdetést is így a támogatót keresek kategóriát is, szeretet volna akár sugarbaby is lenni, csak biztos jövőt tudhasson magának.
Erotikus munka budapesten

Anglia volt a következő célország

Anglia hát, mondjuk úgy számomra csalódás volt. Az angliai erotikus munkát egy barátnőm tanácsára próbáltam ki, de őszintén nem érte meg nekem, persze ez egy kettős helyzet mert csak minimális nyelvismeretem volt, hiszen én németül tanultam, és azt sem jól.
Mint mondja nyelv ismerete szinte nem volt, így nehézkes volt az angliai erotikus munka vállalása, de a helyzet megoldásában barátnője segítette, akivel együtt utazott ki. A angliai lakásban négyen dolgoztak és az idejének a döntő többségét a munkával töltötte. Hiányolta a magánszférát, de gyorsan hozzászokott, és a tetszett neki a hasonló beállítottságú szexmunkásokkal folytatott beszélgetés, tapasztalat és információ csere. Számára nem volt olyan aki sok információval látta volna el amikor elkezdett prostituáltként dolgozni, így ezeket a tapasztalat szerzést nagyon pozitívnak tudja be. Az idegen közeg viszont nem jött be neki és alig várta, hogy a vállalt termin lejárjon, és azonnal hazautazzon.

Újra erotikus munka Budapesten

Azt gondoltam nekem ennyi, a külföld nem jött be, és igazából nem is kerestem többet, vagyis igen de a különbség nem igazán annyival több, hogy nekem az megérje.
Angliából hazatérve újra Budapesten dolgozott prostituáltként, a régi jól bevált lakásban, de már nem kellett mindent elölről kezdenie, hiszen az előzőekben kiépített kapcsolatokat, és hirdetéseit újra használta.

Irány Svájc

Két hetet dolgoztam csak Budapesten, de mint minden hasonló lányt vonzani kezdett egy új, szerettem volna egy másik országot is kipróbálni. Ez sokkal jobb volt, sőt... bejött nekem Svájc és ide szívesen vissza fogok jönni majd még.
Az erotikus munkával foglalkozó Gabinak Magyarország mellett Svájc is bejött, és elmondása alapján jobban is járt mint saját hazájába. Nagyon jó véleménye volt az ott tapasztaltakról és a privát lakásról ahol volt. Sokan azt mondták neki, hogy nem fog neki bejönni, de mint mondja tévedtek, neki a svájci erotikus munka nagyon is jó volt, viszont rájött, hogy Magyarországon jobban szeret dolgozni.
Erotikus munka lányoknak

Magyarország, mert nekem itt jó

Sokan úgy gondolják, hogy Magyarországon gyorsan kiderül mivel foglalkozok, de rájöttem, ugyanennyi az esélye mindenhol ennek. Hiszen mindkét külföldi országban ahol dolgoztam, volt magyar kliensem is. Meg is lepett, de rendkívül jó volt úgy dolgozni, hogy teljesen megértettem magam a vendégemmel. Talán engem ez jobban vonz, ezért egyenlőre nem szeretnék egy újabb országot kipróbálni...
Gabinak nem jött be külföld, számára a megszokott a stabil pont Magyarország és azon belül Budapest. Nem mindenki számára előnyös a külföldi erotikus munka, de ezt minden erotikus munkával foglalkozónak saját magának kell megtapasztalnia, és persze egy vagy kettő de akár több ország kipróbálása után sem lehet biztosat kijelenteni. Csak egy biztos ebben a szakmában az, hogy amióta létezik, vagyis elég rég óta a megfelelő adottságokkal rendelkező prostituáltaknak magas kereset van benne.

Keress te is az átlagnál sokkal többet!

Válogass az ErotikusMunka.net oldalon található erotikus munka hirdetések között, mert biztosan megtalálod a számodra megfelelőt amivel rengeteg pénzt tudsz keresni.