Hallgasd Magyarország népszerű rádió adóit magyar nyelven online az internetet keresztül! Kattints valamelyik online rádió adó nevére a listában és azonnal hallgathatod mobilon, tableten, laptopon is.


Ingyenesen, online, interneten nézhető magyar nyelvű TV adások

Kattints az általad nézni kívánt magyar nyelvű TV adó nevére, amit online nézhetsz mobilon, tableten, laptopon is külföldről és Magyarországról is!

Az RTL Klub egy magyarországi országos, földfelszíni, kereskedelmi televízióadó, a magyar televíziós piac és a hazai filmgyártás egyik legjelentősebb résztvevője. Élő műsort sajnos nem sugároznak online, de számtalan népszerű magyar sorozat, hírműsor, showműsorok, magazinok, illetve magyar nyelvű filmek is elérhetőek a RTL MOST weboldalon. Regisztráció szükséges az oldalon és belépés után tudod nézni a műsorokat.

Az RTL II az RTL Group 2012. október 1-jén indult magyar nyelvű kereskedelmi televízióadója. Egy általános szórakoztató kábelcsatorna, saját gyártású műsorokkal, premiersorozatokkal és filmekkel. Regisztráció szükséges az oldalon és belépés után tudod nézni a műsorokat.

A TV2 Magyarország egyik országosan sugárzó kereskedelmi televízióadója, tulajdonosa a TV2 Média Csoport Zrt.. 1997. október 4-én kezdte meg adását, három nappal a vetélytárs RTL Klub indulása előtt. Online élő műsort ők sem sugároznak, de a népszerűbb műsoraikat elérheted a TV2 weboldalán.

A Super TV2 a TV2 Média Csoport Zrt. 2012. november 2-án indult, általános szórakoztató televíziócsatornája. A csatornát a Viasat 3 vetélytársának szánták, Nagy-Britanniában jegyezték be, de 2016 júliusában a Brexit-től való félelem miatt az egykori tulajdonos, Andy Vajna átköltöztette az adást Romániába. A SUPER TV2 népszerű műsorait megtekintheted a weboldalukon.

A Viasat 3 egy magyar kereskedelmi televíziócsatorna, amely 2000 októberében indult. Programja nagyrészt az általános tematikájú csatornákéra hasonlít, leszámítva, hogy nem sugároz hírműsort, politikai műsorokat és sportközvetítéseket.

Az ATV egy bejegyzett magyarországi televíziós társaság, az első magyar magán-tévécsatorna. 1990 óta sugározza műsorait. A csatorna 2003 óta a Hit Gyülekezete érdekeltségébe tartozó cégek többségi tulajdonában van. Vezérigazgatója Németh S. Szilárd, az egyház alapítójának és vezetőjének a fia.

Az M1 a magyar közmédia egyik csatornája, Magyarország első és legrégebbi televízióadója. Az Euronews egy többnyelvű, páneurópai hírcsatorna, amely az adását 1993 januárjában kezdte meg.