Titkos erotikus munkaajánlatok és hasznos, új funkciók eléréséhez LÉPJ BE
Legális svájci munka magyar üzletvezetővel!
Eleged van a félrevezetésekből? A milliós keresetet ígérő hirdetésekből? Abból, ha kiérsz teljesen más vár rád, és nem a megbeszéltek szerint mennek a dolgok?
Ha mindezt meguntad, nálunk a helyed! Nálunk nincsenek rejtett költségek, nem árulunk zsákbamacskát, biztosítunk minden feltételt, amit előzőleg megbeszélünk!
Svájcban, Zürichben - stresszmentes környezetben, 5 szobás privát stúdióban maximum 4 lánnyal, nyugodt, higiénikus körülmények között tudod megkeresni a pénzed. Nálunk a szerviz minősége a fontos nem pedig az hogy sok lány legyen!
  
Sok a vendég, így mindenki tud keresni ********** millió forintot visznek haza a visszajárós lányok!
 
Feles leadós rendszerben dolgozunk, más kiadásod felénk nincs, így nem lehet mínuszod! Amit neked kell fizetni az csak a saját kiadásod, pl.: enni-innivaló, tisztasági kellékek, cigeretta, szolárium..stb
Zürichben és Baselben 25 éve müködő privát stúdiók vendégei számára folyamatosan keresünk az állandó lányok mellé új arcokat. Ha magadra és környezetedre igényes vagy, dekoratív és jó szervizzel rendelkezel, elmúltál már 18 éves, akkor itt a helyed!
Korrekt svájci főnök, magyar segítőkész női üzletvezető vár rád! Kiutazásban segítünk! Az sem baj ha kezdő vagy, nyelvtudás sem feltétel! Ha kedvet kaptál és szeretnél dolgozni, illetve pénzt keresni jelentkezz bátran.
Mindet mi állunk:

Munkavállalási engedély ingyenes!
Adót mi fizetjük utánad!
Hirdetések a mi költségeink!
A munkához mindent biztosítunk

Amit ezen felül nyújtunk Neked:

Figyelünk arra, hogy ne legyen konkurenciád!
Az erotikus munka teljes mértékben legális, bejelentett
Diszkrét hely, a lányok, és a vendégek részére egyaránt!
Magyar üzletvezető - Svájci tulajdonos
Minden stúdióban 5 munka szobánk van természetesen wifi-vel, és csak maximum 4-5 lány dolgozik együtt! 
Mindenkinek egyéni hirdetése is van, illetve a honlapra is felkerülsz ami ugyanúgy hirdetve van az összes svájci hirdetőoldalon! 
Korrekt napi elszámolás záráskor


Minden stúdió a belvárosban frekventált helyen van, ahol naponta új és régi vendégeink terminre is és spontán is érkeznek. Saját privát parkolóval rendelkezünk, illetve mindent teljesen diszkréten kezelünk, nálunk nem találkoznak a vendégek, ezért szeretnek hozzánk járni. 
Napi ********** vendégünk van, ezért csak olyan lányokat veszünk fel, akik a vendégekkel: kedvesek, nem kényeskednek, illetve tudnak is dolgozni! 

Azért van sok visszajáró vendégünk, mert itt nincsenek lehúzva! Nincsenek meglopva! Az előre megbeszélt szervizt meg is kapják! Jó szerviz esetén a vendégek egy termin alatt 2-3 szor vissza is jönnek az adott lányhoz! 
Amit elvárunk:

ápolt, tiszta, igényes legyél, megbízható és szavahihető lány, mi is azok vagyunk! 

 
A jelentkezéshez csatolj egy amatőr egész alakos fotót magadról és egy viber számot, ahol minél előbb el tudlak érni! Köszönöm, hogy elolvastad!
********** **********
Tina, az üzletvezető telefonszáma:  ********** viber / whatsapp