Titkos munkaajánlatok és hasznos, új funkciók eléréséhez REGISZTRÁLJ ITT
- Budapesti (2016-ban nyílt) Webcam Stúdió Pécsre költözött! -
18 és 35 év közötti webkamerás modell lányokat keresünk, tapasztalattal vagy annélkül, akit érdekelne egy azonnali, komoly és jól fizetett munkalehetőség. A stúdió Pécsett található könnyen megközelíthető helyen.
A szoló munka is lehetséges természetesen, a munkaidő minden esetben abszolút rugalmas, alkalmazkodunk a modell elvárásaihoz (iskola, más munka stb). Az, hogy mit vállalsz a kamera előtt és mit nem ez csak a Te döntésed. A légkör nem olyan, mint a stresszes nagy személytelen stúdiókban. Sokkal inkább egy nyugodt családias, vidám környezet megteremtésére koncentrálunk.
A stúdió tömegközlekedéssel nagyon könnyen megközelíthető helyen fekszik. Amennyiben a modell körülményei úgy kívánják a bentlakás is megoldható. A bentlakásnak nincsennek költségei, mindent mi állunk, így a modell számára teljesen ingyenes.
Amit kínálunk:  - teljes körű technikai támogatás a munka során;  - segítség a kommunikációban a külföldi nézőkkel;  - új jól felszerelt, korszerű stúdió;  - teljes diszkréció (az stúdió egy parkra néző felső emeleti lakás, a magyar nézőket pedig blokkoljuk);  - a kereset 90% a modellé, amelyet akár napi kifizetésben is megkaphat, szabad hozzáférést biztosítunk, hogy a modell ellenőrizhesse, a tényleges keresetét.
Elvárásaink:  - csinos külső;  - legyél egészséges;  - jó modor;  - megbízhatóság;  - ne félj a tested megmutatni a kamerának.  
Amennyiben felkeltettük, az érdeklődésed kérlek küldj egy fényképes jelentkezést.