Titkos munkaajánlatok és hasznos, új funkciók eléréséhez LÉPJ BE

A legnagyobb belvárosi erotikus szalon Basel-ben, Svájcban

svájci tulajdonos | extrák 100%ban a tied | heti 5000 chf kereset | profi hirdetések | magyar recepciós

Ha olyan munkahelyet keresel ahol SOK PÉNZT kereshetsz MINDEN NAP, akkor megtaláltad a helyed! Svájci tulajdonos hirdetése!

Több éves múlttal rendelkező, bejáratott svájci erotikus Salon olyan 18 éven felüli lányok számára, akik beszélnek alap szinten angolul vagy németül és dolgozni, pénzt keresni akarnak! Magyarul beszélő recepciós munkatársnőnk várja jelentkezésed és segíti kiutazásod és kezdésed napi 24 órában. Az elérhetőségeink a tulajdonosé, nincs közvetítő és semmilyen rejtett kiadás. 

Mit jelent az erotikus Salon? 

Svájcban és sok más országban külföldön az erotikus munkát teljesen legálisan végezheted olyan munkahelyeken, melyeket privát lakásnak, erotikus stúdiónak, Salonnak vagy szalonnak is hívnak. Ezek luxus kialakítású, igényes munkahelyek ahol diszkréten és biztonságosan tudsz dolgozni. 

Minden extra 100%ban a tiéd❗

Bejáratott, jól fizető (borravalós) törzsvendégkör Svájcból, Franciaországból és Németországból, akik mind egy helyen koncentrálódnak - nálunk! Basel városa mindhárom ország határán fekszik, így egyedülálló módon tudsz egyszerre 3 országban dolgozni 1 szalonban. A vendégkörünkre panaszod nem lesz, rengeteg új és régi visszajárós vendégünk van, akik keresik mindig az új lányokat, így munkába állásod után azonnal Te fogsz a legtöbbet keresni! 

Sklavin és domina lányok jelentkezését is várjuk. 

Családias környezetben dolgozhatsz magyar lányok körében profi, kedves magyarul is beszélő recepcióssal, aki a Te munkádat, keresetedet segíti! Tágas, tiszta, igényesen felszerelt luxus szobák várnak, ahol maximálisan diszkrécióban dolgozhatsz. 

Nálunk nincs tömegnyomor, maximum 6 lány dolgozik együtt!

Minden, ami a munkához szükséges, ingyenes biztosítjuk a lehető legjobb minőségben - mi odafigyelünk az egézségedre, higiéniára és a komfortodra. Üdítő, italok, kávé, tea ingyenes és profi hirdetéseket biztosítunk az interneten és újságokban is. 

Kereset hetente 5000 CHF tisztán vagy több! Ez csak rajtad múlik!

Ha nincs erotikus portfóliód, akkor profi képeket készíttetünk rólad a hirdetéseidhez! 

Magas árakkal dolgozunk és a legális munkavállalási engedélyed elkészítjük (ha elfogyott a 90 napod, segítünk az engedélyt elintézni). 

A szállásod ingyenes, főzési - mosási lehetőség adott, ingyenes wifi internet vár zárható széf az értékeid számára. A közelben bevásárlóközpont található, így mindent megvásárolhatsz amire szükséged van, vagy pénzt is küldhetsz haza. 

Napi elszámolás van és 100% diszkréció!

ÚJDONSÁG / Nézd meg videó hirdetésünket is!

A svájci főnökség vár minden keresni akaró lányt, akik profi és korrekt feltétekkel dolgoznának olyan bejáratott helyen ahol szinte csak magyar lányok vannak és barátságos magyarul is beszélő recepciós, akivel megoszhtaják kérdéseiket, problémáikat. Ne habozz, jelentkezz most, küldd el kérdéseid nekünk emailben, sms-ben, viberen, whatsappon ingyenesen. 

Web: WWW.XXX-JOB.CH

Elérhetőség angol / német / magyar nyelven:

Tel.: +41 78 864 1535
- Viber // Whatsapp -

Nézd meg a képeket, ez a környezet fogad majd!