Titkos erotikus munkaajánlatok és hasznos, új funkciók eléréséhez LÉPJ BE

Keresd a legtöbbet erotikus munkával az igazi piroslámpás negyedben Németországban

Bremerhaven-ben, ahol mindenki magyarul beszél!

100%-ban legális erotikus munka – nyelvtudás nem feltétel – bérleti szerződés – csak 60 EUR leadó – minden bevétel a tied!

Nyelvtudás nem feltétel – a városban szinte mindenki magyarul beszél – magyar főnökség - magyar sofőrök - magyar étterem – magyar takarítók – magyar biztonságiak – magyar lányok:)

Dolgozz a világ legforgalmasabb piros lámpás negyedében, Bremerhaven-ben, ami Németország legnagyobb kikötővárosa hatalmas forgalommal és rengeteg potenciális ügyféllel. Minden segítséget megkapsz! Erzsébet várja jelentkezésedet!

Hatalmas forgalom - 50 kabin – 10 ház

Az egyetlen utca a városban, ahol 100%-ban legális ez a munka!

A kabinok belülről tiszták, igényesek! Széles ágy, zuhanyzó, mosdó, egy bárszék van benne átlagosan. Komfortos, higiénikus erotikus munka lehetőség. 100%-osan biztonságos, magyarul beszélő biztonsági emberek dolgoznak hivatalosan az utcában, akik pillanatok alatt ott teremnek, ha kéred. Biztonsági szolgálat, akik vigyáznak rád! Ők nem stricik, hanem hivatalos biztonsági cég alkalmazottai, akik a rendőrséggel együtt dolgoznak.

Nem kötelező full extrásnak lenned! Itt mindenki keres, csak legyen erotikus kisugárzásod és légy kedves a vendégekkel!

Legális bérleti szerződéssel bérled a kabint magadnak és naponta 60 EUR fix kiadással jár ez neked a tulajdonosok felé.

Minden lány külön egy kabinban (szobában) dolgozik, aminek utcára nyíló üveges ajtaja van, a vendégek ezen keresztül tudnak egyenesen a utcáról bemenni.Ha épp nem érsz rá (foglalt vagy), akkor a függönyt elhúzód, ezzel jelezve mindenkinek (a vendégek egyből tudják), hogy épp nem vagy elérhető.

Észak-Németország leghíresebb utcája! 

Ebben a kikötővárosban 150 éve üzemel kabinos erotikus munka, és a világ minden táján tudják ezt! Itt nem kell időpontot kérned, mert 50 kabin és 10 ház közül tudsz választani, így mindig van szabad termin. 2-3 hétre érdemes foglalnod, vagy ahogy szeretnéd! Kiutazás lehetséges a jól ismert magánbuszosokkal, vagy repülővel, vonattal is.