Titkos munkaajánlatok és hasznos, új funkciók eléréséhez LÉPJ BE
Exkluzív, bejáratott üzlet Németországban, Gera városában új lányokat keres
20 éve stabil forgalommal, német vezetőséggel és sok törzsvendéggel üzemel a Dream Club 57, így eljött az ideje, hogy a visszajáró lányok mellé új arcokat keressenek! Légy Te is Dream Club lány és jelentkezz!
 
Privát üzletünkbe megbízható, csinos lányokat keresünk, igényes megjelenéssel. Ha már elmúltál 18 éves, de még nem vagy 40, itt a helyed! Nem kell más, mint dolgozni akarás valamint kedves, erotikus kisugárzás! Ha ezek megvannak, biztosan nagyon jól fogsz keresni nálunk!
Magas keresetre számíthatsz! Napi leadó csak 50€!
Exkluzív berendezésű szobát biztosítunk számodra, valamint szállást és zárható szekrényt az értékeidnek. Nálunk stresszmentesen dolgozhatsz, ahol te döntesz az idődről és hogy mikor szeretnél dolgozni! Lehetőséged van az exkluzív apartmanjaink egyikében dolgozni, de kipróbálhatod magad a bár részünkön is, ahol a legmagasabb italpénzt kapod egész Németországban! Bárhogy is döntesz, mindenképp jól jársz!
Német vezetőség vár, így alap nyelvtudásra szükséged lesz, azonban bármiről is legyen szó, a korrekt és segítőkész főnökségre mindig számíthatsz! Az épület természetesen mindennel felszerelt, berendezett, valamint ingyenes WIFI-vel ellátott.
A munkádhoz szükséges eszközöket biztosítjuk!
Minden hirdetést a főnökség készít számodra, így neked azzal sem kell foglalkoznod! A legnagyobb internetes oldalakon valamint az újságban is lesz hirdetésed, így a tözsvendégek mellé számolhatsz rengeteg új vendéggel is!
 
Mindegy hogy van-e tapasztalatod, vagy éppen kezdő vagy még, szívesen várunk és segítünk mindenben!
Kérdésed van? Írj / Hívj bátran!
********** dreamclub57.xxx
Tel.: **********
 
Egy olyan helyre jelentkezel, ahol minden igényt kielégítő környezet vár téged, valamint vendégeidet! Nézd meg a képeket: