Titkos erotikus munkaajánlatok és hasznos, új funkciók eléréséhez LÉPJ BE
A legrégebbi és legismertebb svájci privát lakások Rád várnak!
Nem ma kezdtünk, nem hitegetünk, nem próbálkozunk! A legjobb feltételeket - keresetet - vendégeket kínáljuk!
?? KIRCHDORF | PFAFFNAU | AMRISWIL ??
A 3 legjobban bejáratott és ismert privát lakásba dolgozhatsz Svájcban, ahol a lányok 90%-a visszajárós és a tulajdonos 33 évnyi tapasztalat után pontosan tudja mire van szükséged és azt is, hogyan érhető el a legtöbb vendég és a legmagasabb kereset számodra. 

Áraink, munkafeltételeink nem változtak az elmúlt 33 év során! Ez azt jelenti, hogy nálunk még ma is megkeresheted a
heti 1,5 millió Ft-ot, vagy 5000 CHF felett!
Igen ez a Te tiszta pénzed, amit hazaviszel! Nem, nem kamuzunk, nem igérgetünk elképzelhetetlen pénzeket és nem szórakozunk veled. 
Az üzletekben profi és kedves recepciós dolgozik, van aki már vagy 10 éve itt van, nem véletlenül. Ők a Te segítségedre vannak itt és mindent megtesznek hogy Te keress a legjobban! 
Vendégkörünk változatos, a legtöbben helyiek és a környékbeli nagyvásorokból érkeznek, de sok turista is 'beesik'! Ami biztos, hogy egytől egyig gazdag és gáláns vendégek, a legtöbben évek óta járnak hozzánk és keresik az új arcokat!
✔️ Ha a lehető legtöbb vendéget akarod elérni naponta, itt a helyed! 
✔️ Ha kevés vendéggel akarod a lehető legtöbbet keresni akkor is itt a helyed, hiszen magas árakon dolgozunk még mindig!
Minden lakásban a leadó 50% és nincs más kiadásod! 
⚠️ Nincsenek rejtett költségek (takarítás, munkaeszközök, italok, engedély, hirdetések, büntetések)
❗ EXTRÁZÁS NÁLUNK NEM KÖTELEZŐ ❗


Nincsenek kamu információk, szélhámosság és átverés
Magyar lányokkal dolgozol, magyar recepcióssal, magyar-svájci tulajdonossal = mi összetartunk mindig minden körülmények között
Heti 2x induló magánbuszjárattal is kitudsz utazni, amit MEGELŐLEGEZÜNK!
Nyelvtudás és profi fotók NEM feltétel, de előny! Kommunikációban segít a recepciós és a többi lány is. Fotókat készítünk rólad érkezésed után a lehető legjobb minőségben ingyenesen. 
Minimum 1 hétre is jöhetsz. Engedélyt elintézzük azonnal probléma nélkül. 
Tökéletes és profi hirdetéseket fizetünk minden létező svájci hirdetőoldalon, napi újságokban, magazinokban is.

Pénzed minden nap megkapod korrekt módon!
 
AARGAU KANTON: KIRCHDORF városa
Zürichtől és Baden-től nem messze lévő város, ahova rengeteg német vendég is jár. 33 éve nyitva vagyunk ezen a címen, de teljesen új luxus bútorok, whirpool, szauna, felszerelt modern konyha + fürdőszoba és nagy nappali vár Rád. ESCORT LEHETŐSÉG is van! Pornós / modell múltú lányoknak kiemelt hirdetés és EXTRA MAGAS keresetet GARANTÁLTUNK!

LUZERN KANTON: PFAFFNAU város


Zürich és Bern közt félúton található svájci város – nagyon jól megközelíthető ismert üzlet magas árakkal, mindig csinos lányokkal és rendszeres partykkal a külső welness részlegen (jakuzzi + szauna + kerti grill partyk jó időben)! Több, mint 22 éve nyitva vagyunk ezen a címen és az üzletet és a lányokat is külön külön hirdetjük Svájc összes létező hirdetőoldalán!

 

********** RGAU KANTON: AMRISWIL


A Bódeni tó (Bodensee) mellett elterülő meseszép svájci városban az erotikus munka inkább egy luxus nyaralásra hasonlít. Exkluzív vendégek és nagyon magas árak várnak Rád a lehető legjobb keresettel! Közel a osztrák és német határ, így sok vendégünk átjár rendszeresen onnan is. A lakás vadonatúj bútorokkal rendelkezik és minden feltétel ugyanolyan mint a másik 2 üzletünkben.


Vivien vagyok – az egyik recepciós – több, mint 10 éve dolgozom itt üzletvezetőként, így minden részletet pontosan tudok a munkaajánlatról. Kérdezz bátran bármit, bármikor, non stop elérhető vagyok számodra telefonon – viberen – emailben! Naprakész információim vannak a feltételekről, keresetről, árakról, engedélyről és bármiről ami az erotikus munkával kapcsolatos Svájcban! 
Tel, sms, Viber, WhatsApp