Titkos munkaajánlatok és hasznos, új funkciók eléréséhez REGISZTRÁLJ ITT

Hogy miért mi vagyunk a legrégebbi ismert üzlet Svájcban? 

33 éve nyitva vagyunk ugyanazzal a tulajdonossal és feltételekkel. Mi nem próbálkozunk és hitegetünk!

A 3 legfelkapottabb svájci városban (Kirchdorf, Pfaffnau, Amriswil) lévő luxus szintű privát lakásainkba keresünk friss munkaerőt a visszajárós lányok mellé. Ugyanaz a svájci-magyar házaspár a tulajdonos 33 éve és a feltételek sem változtak, ahogyan az árak sem: 

✔️ A legrégebbi bejáratott cím Svájcban a legtöbb törzsvendéggel

✔️ 50% leadó és nincs más kiadásod

✔️ Nincsenek rejtett költségek (takarítás, munkaeszközök, italok)

✔️ Csak nálunk vannak már szinte a régi magas árak

✔️ Extrázás nem kötelező

✔️ Magyar profi és kedves recepciós vár (vele veszed fel itt is a kapcsolatot) először

✔️ Nincsenek kamu információk, szélhámosság és átverés

✔️ Magyar lányokkal dolgozol, mi összetartunk

✔️ Saját magánbuszjáratunkkal kiutazhatsz heti 2x és megelőlegezzük

✔️ Nyelvtudás és profi fotók nem feltétel, de előny! 

 

Kereset akár heti 1,5 millió Ft felett és pénzed minden nap megkapod!

Meggyőztünk? Ne habozz, vedd fel velem a kapcsolatot (Vivien az egyik recepciós) most és azonnal megbeszéljük a részleteket. 

Tel / Viber: +41 76 752 83 12 (Vivien)
Magyar - angol - német nyelven

E-mail címünk: [email protected]

Weboldalunk 2006 óta: WWW.SWISSEROTICJOB.COM

Ha több részlet érdekel akkor olvass tovább! Mi mindent elmagyarázunk és tiszta, korrekt feltételekkel várunk!

AARGAU KANTON: KIRCHDORF


Zürichtől és Baden-től nem messze lévő város, ahova rengeteg német vendég is jár. 33 éve nyitva vagyunk ezen a címen, de teljesen új luxus bútorok, whirpool, szauna, felszerelt modern konyha + fürdőszoba és nagy nappali vár Rád. Feltűnően csinos 18 éven felüli de fiatal lányokat keresünk főleg ide, ahol ESCORT LEHETŐSÉG is van! Pornós / modell múltú lányoknak kiemelt hirdetés és EXTRA MAGAS keresetet GARANTÁLTUNK!

LUZERN KANTON: PFAFFNAU

Zürich és Bern közt félúton található svájci város – nagyon jól megközelíthető ismert üzlet magas árakkal, mindig csinos lányokkal és rendszeres partykkal a külső welness részlegen (jakuzzi + szauna + kerti grill partyk jó időben)! Több, mint 22 éve nyitva vagyunk ezen a címen és az üzletet és a lányokat is külön külön hirdetjük Svájc összes létező hirdetőoldalán!

 

THURGAU KANTON: AMRISWIL


A Bódeni tó (Bodensee) mellett elterülő meseszép svájci városban az erotikus munka inkább egy luxus nyaralásra hasonlít. Exkluzív vendégek és nagyon magas árak várnak Rád a lehető legjobb keresettel! Közel a osztrák és német határ, így sok vendégünk átjár rendszeresen onnan is. A lakás vadonatúj bútorokkal rendelkezik és minden feltétel ugyanolyan mint a másik 2 üzletünkben. Minden csinos lány 40 éves korig keres itt garantáltan! Munkavállalási engedélyt megkapod első nap és akár egész évben dolgozhatsz nálunk, nem csak pár hónapot.

 

Nem árulunk zsákbamacskát és minden részlet amit itt megosztunk veletek az valós és pontos! 50% leadó és más kiadásod nincs!  

Minden üzletünk maximálisan felszerelt luxus kialakítású olyan extrákkal, mint kerti grill, jakuzzi, szauna, whirpool, modern és felszerelt konyha, fürdőszoba és nappali tv-vel, ingyenes wifi.  

Vivien vagyok – az egyik recepciós – több, mint 10 éve dolgozom itt üzletvezetőként, így minden részletet pontosan tudok a munkaajánlatról. Kérdezz bátran bármit, bármikor, non stop elérhető vagyok számodra telefonon – viberen – emailben! Naprakész információim vannak a feltételekről, keresetről, árakról, engedélyről és bármiről ami az erotikus munkával kapcsolatos Svájcban! 

Tel / Viber: +41 76 752 83 12 (Vivien)
Magyar - angol - német nyelven

E-mail címünk: [email protected]
Web: WWW.SWISSEROTICJOB.COM