Titkos munkaajánlatok és hasznos, új funkciók eléréséhez LÉPJ BE

Higgy a szemednek, igazi svájci luxus studió vár!

Dūbendorf // Svájc

Swiss-Beauties káprázatos lehetőségét mutatjuk be Nektek:

  • barátságos munkahelyi légkör és maximális diszkréció
  • korrekt feltételek mellett gyönyörű környezetben dolgozhatsz + magas kereset vár

 A studióban százalékos rendszer van (50%-50%)

Semmi egyéb kiadásod nincs! Munkaeszközöket, hirdetéseket és minden egyebet a főnökség állja!

Dübendorf - 20 éve bejáratott 8 szobás studió exkluzív felszereléssel

Az esély mindenkinek adott, amennyiben nagykorú vagy, és dolgozni akarsz! Svájci, több mint 20 éve jól működő 8 szobás privát studióba várják csinos önmagára és környezetére igényes lányok, hölgyek jelentkezését 18 éves kortól. Kiemelkedő kereset! A studió teljesen modern, felszerelt. Itt nincsenek nullás napok. Családias barátságos környezet - Minden este korrekt elszámolás. A munkàhoz szükséges profi portfóliót el tudjuk készíttetni. 100% diszkréció – a hirdetéseid Magyarországról nem láthatóak. WIFI mindenhol a rendelkezésedre áll! Nyelvtudás nem feltétel, akkor is jelentkezhetsz, ha nem beszéled annyira a nyelvet, mert minden segítséget megkapsz Igény szerint segítünk a kiutazásban!

A képeken láthatod milyen minőségű az üzlet. A vendégek is pont ilyen 'gálánsak' lesznek... 

Igényes lányoknak, akik tudják mit akarnak! Nyelvtudás nem feltétel - Magyar üzletvezető segíti a munkádat. Minimum 1 hetes terminek!

 

Szerintem: Több évvel ezelőtt kezdtem hasonló munkát keresni és szerencsémre rátaláltam a luxusleben hirdetéseire. Én a szerelmet is itt találtam meg Svájcban, kint élek 2 éve, így nagyon hálás vagyok mindenért, amit kaptam tőletek:) - Tina

Kiutazás busszal vagy repülővel! Érkezéskor repülőtérről, vonat állomásról ingyenes transzfer a stúdióig, valamint segítünk a kiutazásban! Próbáld ki, milyen úgy stresszmentesen dolgozni, hogy semmire sincs gondod!

A studió és a Te hirdetéseid is a főnökség intézi és fizeti, az interneten és az újságban is! Mi lehet jobb, mint egy ilyen varázslatos környezetben dolgozni?

 

Csapj le rá most és lépj velük kapcsolatba e-mailben, telefonon, SMS-ben, Viberen és WhatsApp-on!

E-mail: [email protected]
Tel / Viber / Whatsapp, sms: +41 77 424 10 70

Christine