Erotikus és szex munka hirdetőoldal 2004 óta

Amatőr lányok – Profi végeredmény

0.00
Város, régió: Magyarország, Egyiptom, Svájc, Dubai, stb.
Hirdető neve: Cash Product
Hirdetés szövege:

Cégünk 2017 -ben is keres modelleket különféle munkákhoz!!!

Sikeresen kötjük üzleteinket hazai és külföldi megrendelőkkel. Más ügynökséggel ellentétben nem csak közvetítjük a modelleket hanem saját magunk is alkalmazzuk.

Fő profilunk a fotózás/reklámfilm forgatás hazai és külföldi helyszíneken. Mivel a legjobb minőséget képviseljük így nem foglalkozunk webkamerás kiközvetítéssel úgy ahogy semmilyen online felülettel sem. Fotozási munkákon belül mindennel foglalkozunk a naptár fotózástól kezdve az akt fotókig, így a kedvednek és beállítottságodnak megfelelő munkát fogunk neked keresni amennyiben elnyertük a tetszésedet.

Biztosítjuk az utazást az legyen akár külföld vagy belföldi helyszín és természetesen az egész szervezést. Neked csak annyi a dolgod, hogy megjelensz az előre megbeszélt időpontban és teljesíted a munkát majd a munka terjedelmétől függően még aznap vagy ha szükséges akkor másnap hazautaztatunk. Természetesen mint minden cég mi is jutalékkal dolgozunk így a munka elvégeztével az előre megbeszélt százalékot levesszük a fizetésből és készpénzben adjuk át neked.

Szükséges ha jelentkezni szeretnél:

  • Név, telefonszám, tartózkodási hely, hogy mihamarabb kapcsolatba léphessünk ha beérkezik egy megbízás.
  • Először emailben fogunk kérni pár sort rólad, milyen munkát vállalnál, mik a határaid, stb majd legalább 5-10 db képet melyek teljes alakosak és aktok/fehérneműs hiszen ezeket továbbítjuk a megrendelő számára is. Kérlek a képeket igyekezz a lehetőségeidhez mérten a legjobb minőségben elküldeni nekünk.

Ezek után ha minden rendben egy személyes találkozóval folytatjuk ahol egy rövid videó interjút veszünk fel veled. Megismerhetsz minket, hogy dolgozunk mit képviselünk és láthatod majd, hogy a legjobb minőséget közvetítjük.

Ha tetszett az alábbi pár sor rólunk és a munkánkról akkor várjuk leveledet és képeidet a [email protected] címre.

Kapcsolat:
Így érhetnek el:
  • E-mail
Jellemző kulcsszavak:               

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefon

Így érhetsz el:
Csak mobilonCsak SMSViberen isWhatsApp

Üzeneted, kérdéseid

Képküldés #1

Képküldés #2

Képküldés #3

Mondd el a hirdetőnknek, hogy az Erotikusmunka.net oldalon láttad a hirdetését! Magyarország és Európa legnagyobb erotikus munka hirdetőoldal hálózata a Red-life.net. Keress és kínálj erotikus munkát Te is a Red-life hirdetőoldalain.

Royal Modells
Erotikus munka Genfben

Magyarország és Európa legnagyobb erotikus munka hirdetőoldal hálózata a Red-life.net. Keress és kínálj erotikus munkát Te is a Red-life hirdetőoldalain.