Erotikus és szex munka hirdetőoldal 2004 óta

Szilveszter Prágába

0.00
Város, régió: Csehország- Prága elit negyed
Hirdető neve: palkó
Hirdetés szövege:

Prága központjában lévő,magas színvonalú hangulatos Relax bár keresi jó kedvű leendő kolléganőit.
Immár 10 éves múltú,Európa 6.legjobb háza ,pozitív internetes vélemények alapján,illetve 4-5 csillagos partner szállodák véleményezése szerint.
Egyedülálló elektronikus kifizetési rendszerrel mellyel résmentes az ellenőrzés,100%-ig korrekt a kifizetés. Itt a hely a vendégekért és a személyzetért van.
Cseh törvények szerint 100%ig legális .
A ház biztosítja a személyzeti lakhatást és étkezést mindössze napi 12 Euróért, ami napi megélhetési költség maximalizálva.
Megközelítés Busszal és Vonattal ,Budapesttől 5 órára 6000.-Ft.ért.
Kereseti lehetőségek kiemelkedőek, 2-3000 euró /hét teljesítményed,és a munkakedved szerint. Kereseted 70%-át pedig kézhez kapod.Keress bátran és érezd jól magad egy nyugodt hangulatos környezetben.

Jelentkezni : fényképpel telefonszámmal lehet
Nincs kötelező munkaidő, nincs kötelező szerviz, saját magad ura vagy, de természetesen minél többet dolgozol annál több a kereset is. Relax bár, de nem kell se táncolni, se inni, kimondottan a szexé a főszerep, szexis fehérneműben vagy, és ha kiválasztanak akkor valamelyik szobába elvonultok.
jelentkezni: friss egész alakos képekkel és telefonszámmal lehet
december 27 től van még hely a szilveszteri örületre
Kapcsolat:
+36706021300
Így érhetnek el:
  • Mobilon
  • SMS
  • Viber
  • WhatsApp
  • E-mail

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefon

Így érhetsz el:
Csak mobilonCsak SMSViberen isWhatsApp

Üzeneted, kérdéseid

Képküldés #1

Képküldés #2

Képküldés #3

Mondd el a hirdetőnknek, hogy az Erotikusmunka.net oldalon láttad a hirdetését! Magyarország és Európa legnagyobb erotikus munka hirdetőoldal hálózata a Red-life.net. Keress és kínálj erotikus munkát Te is a Red-life hirdetőoldalain.

Royal Modells
Erotikus munka Genfben

Magyarország és Európa legnagyobb erotikus munka hirdetőoldal hálózata a Red-life.net. Keress és kínálj erotikus munkát Te is a Red-life hirdetőoldalain.