Erotikus és szex munka hirdetőoldal 2004 óta

Székesfehérvári munkalehetőség! Azonnali kezdéssel!

0.00
Város, régió: Székesfehérvár
Hirdető neve: Andrea
Hirdetés szövege:

 

Kolléganőt keresek, tehát nem szobát adok ki, és nem napra-hétre tervezek!

Egymás keressük: ha megbízható, kedves, csinos,nő vagy, aki ápolt, igényes, akar és tud is dolgozni,mentes a drogtól, alkoholtól, állandós helyet keres és rendes munkahelyként tervez ezzel a munkával, azaz havi húsz-huszonnégy munkanapban gondolkodik, személyre szabott munkaidővel! Akár iskola vagy tanfolyam mellett is! Elege van a vándorlásból, a cigányéletből, nem akar mindig máshoz, máshol alkalmazkodni, hanem stabilitásra, tervezhetőségre vágyik!

Sajnos nem tudok több milliót ígérni,nem tudunk versenyezni a külföldön ígért pénzekkel, ellenben egy jó egzisztenciát fel tudsz építeni magadnak itthon is, mindenféle felesleges költség és lehúzás, sumákság nélkül!

Saját , önálló szoba természetes biztosított, telefont, számot, minden szükséges kelléket adunk, a lakás tágas, berendezett, otthonos, ha autóval jársz a parkolás is ingyenes.
Leadó %os, elszámolás napi, költség nincsen!
A telefon TE kezeled magadnak!

Összefoglalva: megbízható, jó szervizű, vendégközpontú hozzáállású ,rendes lánynak vagyok a megfelelő választás aki valóban normális kollégákkal akar együtt dolgozni, picit több időre tervez mint egy két hét és értékeli a manapság ritka tisztességes hozzáállást!
Jó kommunikáció és mosoly az arcodon előny

 

Kapcsolat:
06206263402
Így érhetnek el:
  • Mobilon
  • SMS
  • Viber
  • E-mail
Kereset: $ 600 000,00
Jellemző kulcsszavak:         

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefon

Így érhetsz el:
Csak mobilonCsak SMSViberen isWhatsApp

Üzeneted, kérdéseid

Képküldés #1

Képküldés #2

Képküldés #3

Mondd el a hirdetőnknek, hogy az Erotikusmunka.net oldalon láttad a hirdetését! Magyarország és Európa legnagyobb erotikus munka hirdetőoldal hálózata a Red-life.net. Keress és kínálj erotikus munkát Te is a Red-life hirdetőoldalain.

Erotikus munka Genfben
Royal Modells

Magyarország és Európa legnagyobb erotikus munka hirdetőoldal hálózata a Red-life.net. Keress és kínálj erotikus munkát Te is a Red-life hirdetőoldalain.