Erotikus munka hirdetőoldal 2004 óta

Erotikus munkák lányoknak, Dubai/Németországba

0.00
Város, régió: Dubai/Nürnberg
Hirdető neve: Kozma Klaudia
Hirdetés szövege:

 A sikerre való tekintettel keresünk 3 lányt! Februári indulással!NEM FOGOD MEGBÁNNI! GARANCIA. 2 lány Dubaiba, 1 lányt Németországba havi 10.000 EUR (3M Ft) fizetéssel igényes lakásokba. Minden lány saját lakást kap. Luxus escort. Feltétel szép idomok igényes külső. Pénzesebb ügyfelek kísérete fogadása és kívánságok teljsítése. A kiutazást/hazautazást biztosítjuk. Leszögeznénk ez nem rabszolga munka. Ha nemtetszik hazaút biztosított. (úgysem akarsz). Nyaralsz és pénzt keresel. Ha te vagy az akit választunk ekészítjük ingyen a portfóliódat kiutazás előtt. Jelentkezés egész alakos fótóval(4db) és bemutatkozással. Siess le ne maradj! 

Kapcsolat:
Így érhetnek el:
  • Mobilon
  • Viber
Jellemző kulcsszavak:   

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefon

Így érhetsz el:
Csak mobilonCsak SMSViberen isWhatsApp

Üzeneted, kérdéseid

Képküldés #1

Képküldés #2

Képküldés #3

Mondd el a hirdetőnknek, hogy az Erotikusmunka.net oldalon láttad a hirdetését! Magyarország és Európa legnagyobb erotikus munka hirdetőoldal hálózata a Red-life.net. Keress és kínálj erotikus munkát Te is a Red-life hirdetőoldalain.

Magyarország és Európa legnagyobb erotikus munka hirdetőoldal hálózata a Red-life.net. Keress és kínálj erotikus munkát Te is a Red-life hirdetőoldalain.