Ne maradj le a legjobb munkaajánlatokról! TITKOS ajánlatok eléréséhez REGISZTRÁLJ
Luxus 3 emeleten és kb. 1000 négyzetméteren!

Baden-Baden egy fürdőváros, ahol a milliárdosok élnek. Dolgozz ott, ahol az embereknek még van pénze, és azt szívesen el is költik. Direkt a francia határ mellett vagyunk és nagyon sok francia vendégünk van.

Mindig keresünk nyitott, csinos Hölgyeket 18 és 35 év között. Pozitív a kisugárzásod és élvezed a szexet? Akkor nálunk jó helyen vagy! Nagy hangsúlyt fektetünk az ápolt külsőre és a jó szolgáltatásra.

Családias légkörrel, top berendezett környezetben ajánlunk Neked: ingyen nálunk alvási lehetőséget a ház plusz szobáiban (nem a dolgozószobákban); nagy nappali konyhával és több fürdőszoba a Hölgyeknek; ingyen WLAN, szolárium és cigaretta automata közvetlen a házban; egy héten egyszer kozmetikus és manikűrös helyben; mindig 1 - 2 Házvezetőnő, akik a zökkenőmentességről gondoskodnak és folyamatosan a Hölgyek rendelkezésére állnak.

Több mint 50 weboldalon Franciaországban és Németországban reklámokkal tudjuk Neked biztosítani a vendégek nagy számát, hogy egyszerűen és stresszmentesen megkeresd a heti ********** Euródat!

Ha felkeltettük az érdeklődésedet, örülnénk, ha hallhatunk Rólad!

Milena ********** >
(WhatsApp és Viber is lehetséges)

vagy E-Mail-en: ********** villa-lerouge.de