Jogi nyilatkozat

A erotikusmunka.net oldal egy klasszikus hirdetőoldal és portál egyben, készítője, üzemeltetője és állandó marketing partnere a 6design.eu.

Aerotikusmunka.net oldalon megjelenő tartalmakat, hirdetéseket, fórumbeírásokat nem az oldal üzemeltetője készíti és tölti fel, hanem az egyes hirdetők, fórumozók személye által kerül fel az oldalra.

Feltételek:

Aerotikusmunka.net portál a hatályos magyar és nemzetközi jognak eleget téve, szigorúan ellenőrzi és adminisztrálja az egyes feltöltött hirdetéseket, tartalmakat.

A regisztrációddal elfogadod aerotikusmunka.net összes feltételét. 

Az oldalon megjelenő hirdetések tartalmáért, képekért, szövegekért és egyéb közlésekért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Ha bármilyen okból kifolyólag illegális vagy törvénytelen hirdetést, vagy tartalmat találsz, vedd fel velünk a kapcsolatot az ügyfélszolgálaton keresztül és azonnal töröljük.

Tájékoztatjuk továbbá hirdetőinket és látogatóinkat, hogy szexuális szolgáltatást nyújtani jogszabályba ütközik, és büntetést von maga után az alábbiak szerint:

1999. évi LXXV. törvény “a szervezett bűnözés, valamint az azzal összefüggő egyes jelenségek elleni fellépés szabályairól és az ehhez kapcsolódó törvénymódosításokról”

11. § Tilos írásban kép- vagy hangrögzítő, illetve más berendezés útján szexuális szolgáltatást felajánlani, azt hirdetni vagy ilyen cselekményben közreműködni.

1999. évi LXIX. törvény “a szabálysértésekről – A szexuális szolgáltatás felkínálásának, hirdetésének tilalma”

145. § (1) Aki a külön jogszabályban meghatározott tilalmat megszegve szexuális szolgáltatást írásban, kép- vagy hangrögzítés útján felkínál, reklámoz, vagy az ilyen cselekményben közreműködik, százezer forintig terjedő pénzbírsággal sújtható.
(2) Az (1) bekezdésben meghatározott szabálysértés miatt az eljárás a rendőrség hatáskörébe tartozik.

Részletek:

 1. A weboldalakon található tartalmak egészben vagy részben történő idézése/másodközlése a weboldal üzemeltetőjének engedélyével, és forrásmegjelöléssel lehetséges.
 2. A honlap tartalma kizárólag tájékoztató jellegű, annak bárminemű igénybevétele valamennyi igénybe vevő saját kockázata és felelőssége.
 3. Igénybe vevő tudomásul veszi, hogy Üzemeltető nem felel a igénybe vevő/hirdető által rendelkezésre bocsátott vagy a honlapon elhelyezett adatokért, képekért, videókért, hirdetésekért, információkért stb. (továbbiakban: tartalom), azok valódiságáért, harmadik személyeknek okozott jogsérelemért, illetve kárért felelősséget nem vállal.
 4. A hirdetésekben látható fotókat és videókat a weboldal igénybe vevői/hirdetői töltik fel, így származásukat, és jogtisztaságukat nem tudjuk ellenőrizni.
 5. Üzemeltető nem ellenőrzi a weboldalra felkerülő tartalmakat sem tartalmi sem jogi szempontból. Minden a weboldalon megjelenő tartalomért a tartalom feltöltője felel.
 6. Az igénybe vevő felelős minden olyan tevékenységért, amely saját tagi regisztrált neve / hirdetői neve alatt a weboldalon történik

A erotikusmunka.net jogai és kötelezettségei:

 • a) A erotikusmunka.net nem köteles ellenőrizni az általa tárolt információ tartalmát, továbbá nem köteles olyan körülményeket keresni, amelyek jogellenes tevékenységre utalnak.
 • b) A erotikusmunka.net jogában áll, hogy az előírásokba ütköző hirdetéseket – akár ingyenesek, akár olyanok, amelyekért fizettek a felhasználók – a Felhasználó értesítése nélkül törölje.
 • c) A erotikusmunka.net arra törekszik, hogy a szolgáltatását folyamatosan a lehető legmagasabb színvonalon tartsa.

FELELŐSSÉG KIZÁRÁSA

1.) A erotikusmunka.net oldalain elhelyezett hirdetések, reklámok tartalmáért kizárólag a hirdetés feladóját terheli a felelősség. A erotikusmunka.net üzemeltetői kizárják felelősségüket mindazon károkért, amelyek a erotikusmunka.nett oldalain elhelyezett anyagokból származnak. Ez vonatkozik a erotikusmunka.net oldalain elhelyezett reklámokra is.

2.) A erotikusmunka.net nem vállal felelősséget:

 • a) az oldalakon elhelyezett információk helyességéért, valóságtartalmáért vagy a jogszabályoknak való megfelelőségéért;
 • b) felhasználó számára a szolgáltatások igénybevételéből eredő esetleges kárért;
 • c) a rendszer használatából adódó károkért,
 • d) A erotikusmunka.net szolgáltatásait a Felhasználó a saját felelősségére használja.
Royal Modells
Erotikus munka Genfben

Magyarország és Európa legnagyobb erotikus munka hirdetőoldal hálózata a Red-life.net. Keress és kínálj erotikus munkát Te is a Red-life hirdetőoldalain.