Ne maradj le a legjobb munkaajánlatokról! TITKOS ajánlatok és ÚJ funkciók eléréséhez REGISZTRÁLJ
Tulajdonos hirdetése - ne hagyd ki!
A legforgalmasabb lakások várják érkezésed Mainz
és Wiesbaden városokban Németországban❗
A tulajdonos korrekt feltételekkel várja érkezésed, azonban ha nem beszéled tökéletesen a nyelvet, az sem gond, mivel a magyar nyelvű recepciós (Emily) mindenben segítségedre lesz! Dolgozzunk együtt, garantáltan van elég vendég és nem aprópénzért dolgozunk! Nem veszíthetsz semmit, vedd fel velem a kapcsolatot!Ezekre a munkahelyekre tudsz jelentkezni Németországban:
Németország: Mainz! 9 szobás 2 szintes üzlet hatalmas forgalommal és magas keresettel!
Németország: Wiesbaden központjában 4 szobás üzlet heti ********** EUR kereset!
Németország: Wiesbaden központjában 3 és 5 szobás stúdió német tulajdonossal 10 éve nyitva.
Mainz város (Németország):
Kizárólag elit törzsvendégek helye, akik sokat költenek. Mainz központjában található 9 szobás 2 szintes gyönyörü Stúdió. Százalékos rendszerben tudsz itt dolgozni ********** más kiadás nincs! Recepciós van aki kezeli a telefont így a nyelvtudás nem feltétel, de előny. Szállás, internet, hirdetés biztositva. Bejelentett munka. Buszt megelölegezik ami a keletiből megy. Fotósa van a stúdiónak.
Mindegyik lakásban az átlagos kereset ********** EUR között van!

Wiesbadenben (Németország)
Ha igazán pörgős helyet keresel, akkor itt a helyed. Wiesbaden központjában található 4 szobás Stúdió ********** eacute;v közötti bevállalós lányokat keresnek legfőképpen. 4-6 lány dolgozik együtt, magyar a tulajdonosnő. Recepciós van, nyelvtudás nem fontos. Kiutazást megelőlegezik és fotóst biztosítanak.
Vélemény:
Tökéletes termin után vagyok. A kereset kiváló volt és nagyon jó csapat verődött össze kint Németországban. A Mainz-ban lévő lakásban voltam:)
Dolgozz velünk, mert:Nem kell többet keresgélned és próbálgatni a munkahelyeketMagas árakon dolgozhatsz rugalmas munkaidőbenNaponta kiemelt reklám az összes erotikus portálonSzuper munkakörnyezet, barátságos csapatNapi elszámolás van és gyors WifiMagyar nyelvű recepciós segíti munkádFigyelem, Németországban az új prostitúciós törvény szerint csak gumival történhet minden. Az árak ennek ellenére maradtak és úgy tűnik a vendégek elfogadták mert nem esett vissza a forgalom se!


Jelentkezésed pár jó minőségű képpel és egy kis bemutatkozóval kérem!
Tel, Viber non stop: ********** Emily)
********** **********
**********