Titkos munkaajánlatok és hasznos, új funkciók eléréséhez REGISZTRÁLJ ITT

JOY MODELS

Konkurenciamentes, exkluzívan felújított privát lakás Rothrist-ben

⚠️ Rothrist, Svájc méltán egyik leghíresebb és legszebb városa, ahonnan a legtöbb pénzt viheted haza. Turisztikai és üzleti központ is, 2 percre található a Zürich - Basel - Luzern autópályától. 


KONKURENCIAMENTES | EXKLUZÍV BERENDEZÉS | PROFI MARKETINGES CSAPAT | SAJÁT SZOBA | GARANTÁLT KERESET

 

10 éves piacvezető tapasztalattal irányított privát lakás, vérbeli profi tulajdonosnővel, aki pontosan tudja mire van szükséged ahhoz, hogy a lehető legjobban érezd magad és a legtöbbet keresd erotikus munkával Svájcban

Vélemény: Szerintem az egyik legfontosabb a pénzen kívül a nyugodt környezet és a lehető legtöbb hirdetés. Rosszul vagyok már a sok sunyi tulajtól, akik kispórolják a hirdetéseket. Nekem bejött a hely, profi képeket is kaptam és minden hirdetést ellenőriztem, jelentem tökéletesek:) - Mónika

 

Saját szobád lesz maximális diszkrécióval és nyugalommal.

 

✔️ Több 100 visszajáró elégedett vendégünk van

✔️ Jó hangulatú csapat, kedves recepcióssal és tulajdonosnővel

✔️ Nincsenek 'egyéb' apróbetűs, rejtett költségeink

✔️ Kiutazásban és profi képek készítésében segítek!

✔️ Legális munkavállalási engedélyt mindenkinek intézem! 

 

Leadó az árakból 50% és az extrák tisztán a tied, kereset heti 3-4000 CHF tisztán (1 millió Ft felett)

 

A leadó tartalmazza a munkaeszközöket, a szállásodat, alkoholmentes italokat és kávét, a wifi-t, a profi hirdetéseidet, a recepcióst aki kezeli helyetted a telefont és segíti a keresetedet, az adót és munkavállalási engedélyt is. 

Az egyik legkorrektebb erotikus munka ajánlat Svájcban olyan lányoknak, akik tudják mit akarnak és nyugodt körülményeket keresnek. Nem Laufhaus, nem erotikus klub, nem Fkk, hanem egy minőségi - luxus bútorokkal ellátott privát lakás. 

Csatlakozz Te is a Joy Models csapatához, próbáld ki milyen profi hirdetésekkel dolgozni korrekt leadóval, barátságos környezetben, maximális diszkrécióval és privát szférával. 

Tel / viber / whatsapp: ‭+41 76 672 58 85‬ (Joy)

Web: www.joy-models.ch
e-mail: [email protected]

Magyar – english – deutsch – русский – românesc!