Ne maradj le a legjobb munkaajánlatokról! TITKOS ajánlatok és ÚJ funkciók eléréséhez REGISZTRÁLJ

Svájc legpotenciálisabb klubja új arcokat keres!
Csatlakozz csapatunkhoz!


A Blauer-Aff egy 25 éve működő, minden svájci számára ismert magas színvonalú klub, ahol minden lány keres! Kérdezz bárkit! Most új tulajdonossal és teljeskörű felújítással várja az új lányok jelentkezését, hogy a számodra legjobb feltételekkel tudj dolgozni (új rendszerben) Svájcban! Évente minimum 60 visszajáró lány dolgozik itt, akiknek stabil munkahelyet és állandó keresetet biztosítunk.

 Magyar lányok -  Magyar tulajdonos - Magyar üzletvezető - Magyar sofőrök 

 

Új arcokat keresünk meglévő és leendő vendégeink részére a következő pozíciókba:

- Go-go táncos
- Table dancer
- Show táncos
- Striptease táncos
- Konzum & escort lány

Svàjc keleti részén Zürich-től 40 km-re található a Blauer-aff. Clubbunk este 20:00 órától reggel 04:00-ig van nyitva, 11 gyönyörű szoba, 4 separé, 2 bár, 1 showszinpad és tágas, biztonságos öltöző áll a lányok rendelkezésére!

A szállásotok 30m távolságra található. Modern konyhával ellátott, 3 szintes ház, 2 ágyas szobákkal, melyhez internet, mosókonyha, saját ingyenes parkoló, edzőterem is tartozik.

A helyszínen biztosítunk fodrászt és műkörmöst is magyarországi árakon. Így mindig a legjobb formádat hozhatod, és a legtöbbet tudod keresni!

Nincs napi fix leadó // szállás ingyenes // Munkavállalási engedély ingyenes // hirdetések a mi költségeink!

Kiutazásban segítünk amit az első keresetedből visszatérítesz!

MINDEN HÉTVÉGÉN neves, világszerte ismert pornósztárok és live show gondoskodik a jó hangulatról! Foglalhatod a termined akár csak HÉTVÉGÉRE! Nincs minimum terminfoglalás!

3 profi felszolgáló, 2 takarító és 2 security is segíti munkádat! Csapatunkat Európa-szerte elismert profi személyek alkotják, mint pl. a DJ pult mögött ülő személy, aki a színpadi showért felelős, nem más mint Lauro Giotto 10 alkalommal pornó Oscart nyert színész! 

ITT FOGSZ DOLGOZNI ⇓

Amit kérünk: dolgozni akaró és szerető lányok, mert szerintünk csúnya lány nincs, csak lusta. Más cégekkel ellentétben mi nem igérünk neked pár nap alatt milliókat, de 25 év tapasztalatával segítünk, hogy elérd te is a céljaidat!

Ha bármi kérdésed lenne, szívesen állunk a rendelkezésedre, mert tudjuk milyen nehéz az első döntést meghozni...

Jelentkezz még ma!

Tel / SMS / Viber / WhatsApp 0041 78 7604 200

Web: www.blaueraff-jobs.club

e-mail.: [email protected]